Tävlingen är avslutad - vinnaren och den nya tävlingen läggs upp i morgon!

Är för trött för att blogga mer ikväll - ännu mindre orkar jag pyssla ihop ett bildkollage som visar upp de fina priset som är i nästa tävling. Jag säger bara, revanch! :)



Neo är helt omöjlig om nätterna, säkert för att han har 2 kindtänder som spruckit igenom och är nere en bra bit, likaså har han fått sin 3:e tand i underkäken - som är halvvägs uppe. Så, nu har lilleman hela 9 tänder!

Trots det har han än en gång slutat att äta "vanlig mat". Han gjorde likadant för inte så längesen och nu har det kommit tillbaka. Välling går bra, men ingenting annat. 


Hoppas det "bara" är under en period då de nya tänderna spökar till det.... för välling kan han ju inte leva på resten av sitt liv. Lixom :p



Nähepp. Klockan är 20.43 och jag bara måste gå och lägga mig! Kalla mig tråkig om ni vill men jag är helt sjukt trött! Och eftersom Fredrik ska upp och jobba vid 04 så är det JAG som får ta lilleman när han håller låda. 

Så, god natt då mina vänner *skäms nästan lite men... aja..* 


Skäms också att jag inte har hunnit/orkat svara på era fina, helt fantastiksa, komentarer heller. Lovar att göra det så fort energin finns. Men stort TACK till alla er som ändå orkar ge mig en fin komentar. Det värmer mitt i "det trötta, jobbiga" TACK!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Malin

Hej Lina!

Skickade ett mail till dig här om dagen till din smyckes mail. Vet inte om det har kommit fram?

Eller så kanske du inte har haft tid att kolla. Hade i alla fall lite funderingar ang. dina smycken. Du kan väl maila tillbaka när du har tid och ork. Kram / Malin

2009-11-25 | 16:40:18