Söndag

Vaknade av att doften från nybakta scones spred sig in till sovrummet. Fredrik & Ninni hade bakat, medan jag fick sovmorgon. Klockan 07.30 studsade en glad Ninninus in i sovrumet för att berätta att hon bakat bröd och att det var dags för frukost. Dessutom hade hon en överraskning till mig - en superfin teckning som hon så vackert ritat på morgonen. 

När jag frågade vad det var så var det tre rutchkanor i olika färger på ena sidan, och Boots SKO (?) på den andra. (Boots från Dora, tydligen hade avsnittet handlat om Boots i morse och Ninni hade snappat upp hans sko.. som hon så fint ritat av till mig sen) Hihi


SUUUUUUPERMYS! 

 

Älskar DiG FreDriK ♥

Och idag är det riktigt söndagsväder ute. Grått och trist, och säkert kallt! Inte alls som gårdagen med andra ord. Vintern kommer med stormsteg och snart har vi jul i vårt hus. Längtar! :)


Jag och Ninni ska i alla fall klä på oss varmt för att fortsätta ute i rabatten. Halva är utblåst, halva är kvar. Så, det är dagens planer.

Utöver det har vi nämligen inget mer som står på schemat. Visst borde vi vika tvätt, men idag känner vi inte för att ha några måsten - utan vi gör lite det vi känner för, för en gångs skull.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Låter undebart! Vilken gullig Fredrik ;)



KRAM!

2009-11-01 | 19:05:29
http://cisan.blogg.se/