Laddar

Jag har precis nattat Neo (!) som var precis slut efter morgonens bus. Vanligtvis somnar han inte förren efter o9.oo, men det är klart. Sover man inte ordentligt på natten så blir det rubbningar på de vanliga rutinerna.


Ninni laddar inför maskeraden som är på dagis idag. Jag har pratat med dagis ang. hennes hosta som kommer och går - och som resulterade i att hon kräktes även i gårkväll. Men, dom är väldigt förstående och det var inga som helst problem att hon kom idag.

Hostan kommer framåt 18-tiden för att sedan vara som värst kring 20.00. Sen, som många av er redan vet, har Ninni SÅ lätt för att kräkas. Och jag är 250 % säker på att det är hostan som utlöser kräkattacken. Ingenting annat. Om nån nu skulle få för sig att jag lämnar bort henne på dagis med magsjuka, är alltså så inte fallet. Jag är inte dum!


Hur som helst så är det snart dags att klä på henne den fina Iggle Piggle dräkten. Hon har tjajtat hela morgonen! :) 


9.30 ska vi vara där och 14.30 ska hon hämtas. En halvtimme senare än vanligt alltså. Det känns också skönt, att man har ett sånt bra dagis så man lätt kan ringa och "kasta om" tiderna litegranna. Just det! Idag ska vi lämna in julledighetslappen för Ninni med. 



Vi (jag?) har beslutat att det får bli en lååång mysig jul i år. Sista julen jag är mammaledig, nästa lär jag ju jobba på som alla andra - dagarna kring julafton. Det mesta ska redan vara fixat så vi kan koncentrera oss på att spela julmusik på hög nivå, baka julgodis & pepparkakor och för att sedan sitta med tända ljus, glögg & hemmabakta pepparkakor och slå in de sista klapparna. Åh, vad jag längtar!

Gör inte ni?  
 


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


sonja

åhh jag längtar så !!!

skulle helst ha velat pyntat m.m redan nu = )



Sova Lina det får vi göra i graven !

är helt slut jag med sov typ 4 timmar inatt



Hoppas du kunde äta nåt hos mig Glömde ju GI !!!!

sorry Skäms

2009-11-19 | 08:47:26
http://rockabybaby.blogg.se/
Mia

Hej vännen.

Hur känns allt idag? Villebara skriva att båda mina barn också ALLTID kräks när dom får hostattacker. Lilleman kräks så fort han är lite lite förkyld bara, är väl allt slem som gör att han kräks förmodligen. Så NEJ vi tror inte att du låter Ninni gå till dagis med maginfluensa;)



Kram på dig!!!

2009-11-19 | 08:54:25
http://mammanmias.blogg.se/
Elinor

Jodå allt är finfint med oss!

Liam är 5 i mars och Tigra är 4 månader.



Ha en trevlig dag!

2009-11-19 | 09:07:30
http://ronile.se
Carolina

Jooo, jag längtar massor!!! Det är även min sista jul som mammaledig, iallafall på ett par år framöver, får väl se om det blir något litet syskon senare... så i år vill vi bara NJUTA! KRAM

2009-11-19 | 12:21:32
http://carolina1979.se
Madde

Ja jag längtar med:-) Är ju så himla mysigt med allt julstök.

Kram