God morgon!

Ninni vaknade o5.1o idag. Inte mycket senare än igår alltså, men det känns ändå något bättre när klockan står på o5 istället för o4. Faktiskt.

Tack för era tips. Men, Ninni sover inte middag. Hon är uppe från det att hon vaknar till det att hon går och lägger sig vid 19-19.3o. Senare kan vi ju knappast lägga henne? Det är nog bara att gilla läget....



Vi kom faktiskt iväg igår, jag & Fredrik. Egentid för oss själva var verkligen vad vi behövde, om så än för bara några timmar! Vi åkte iväg och bowlade, en match som redan var vunnen innan vi började. Fredrik har nämligen tränat bowling, har sitt egna klot och slår strikar i var och varannat slag.

Men jag är minsann ingen dålig förlorare (tur är väl det annars hade vi aldrig kunnat bowla!) och kämpade på så gott jag kunde :) Tror jag fick 3 strikar och en jäkla massa spärrar. Var till 99% ALLTID EN kägla som stannade kvar på banan. Hur är det ens möjligt när alla andra käglor runt omkring flyger sin kos? Mysterium!


Efter bowlingen, en öl & en julmust senare, så begav vi oss till sportbaren Olearys för att äta en bit mat. Stenugnsbakad pizza var målet. Billigt & bra (och SÅ GOTT!) såhär innan jul :p Man måste ju tänka lite ekonomiskt me... faktiskt


19.30 började en hockeymatch som visades på alla miljoner tv:apparater runt omkring oss och efter ett tag blev ljudnivån för mycket, så vi begav oss hemåt. Kändes samtidigt skönt då Neo inte var helt 100 när vi åkte.



Men det hade gått så bra här hemma så och Neo hade inte alls varit grinig, sa mormor. Skönt, men vad typiskt :p Men efter gårdagen kanske det inte fanns så mycket "grin" kvar i honom, det hade han ju gjort av med till mig! :)

Buse!


TACK mormor för att du ställde upp och passade barnen på så kort varsel
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Hondjur

Åh, vad mysigt ni verkar ha haft det sötnos! Det behövde ni tror jag! ;) (trots att han var oförskämd och säkerligen fuskade i bowlingen:p) Ha en fin vecka sötnötter! Kram!

2009-11-30 | 12:43:21
http://sagoelin.blogg.se/