Vinden har vänt?

Orkade inte uppdatera mer igår. Trotsade träningsvärken från Bosu:n och var och tränade vid 18.oo, men stack hemifrån redan lite över 17.oo för att hinna med att tanka och att posta en del saker. Planen var också att lämna pappersinsamlingen innan träningen, men det hann jag inte såklart...


... så efter träningen fick det bli pappersinsamlingen (hade hela bagaget fullt!) och sedan fick jag åka och handla. Drygt! Kom hem 20.15 och missade en del av bönderna. Typiskt!


Efter bönderna stupade jag i säng. Dödstrött! (i vanlig ordning numera...) Men döm om min förvåning så har jag fått sova HELA NATTEN och vaknade inte förren klockan 04.50 - då Neo ville upp. Ja, Ninni med för den delen...

Måste ringa Fredrik snart och höra om han var uppe nåt med Neo i natt. Kanske - och förhoppningsvis - har det börjat vända? Hoppas! 


En sak som inte ändrats är Neos bajs. Så, det dagliga morgonbadet är utfört och ytteligare klädesplagg (som är nerbajsade) ligger i en påse på badrumsgolvet, i väntan på att bli tvättade. Tur man har grannar som nästan aldrig tvättar. Hm. Borde ta ett kort på vår tvättlista, så ni får se :) Kanske, senare. 



Nu är det nämligen dags för frukost! :) 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anonym

Stackars lilleman med det där bajsandet :S Har ni testat blåbär? Det skall ju vara stoppande? Tänker bara så han inte blir sår och öm stackarn :s Hoppas du överlever träningsvärken idag söt :) Kram på Er!

2009-11-26 | 08:32:31
Olelsi /Nettan

Jag kikade in på din sida och såg du lagt upp en ny toppen tävling men jag kan tyvärr inte låna bilden. Är det jag som gör något fel, tänkte låna den i länken.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

2009-11-26 | 09:01:28
http://olelsi.blogg.se/