Dagen har ägnats åt Lussebullbak :)

Idag har det bakats lussekatter hos familjen ninninus. Massa julmusik strömmade ur högtalarna på lagom nivå, det knaprades pepparkakor och egentligen var det bara julmusten som fattades för att få det hela riktigt komplett. Men den får som sagt vänta ett tag till, än är det inte jul...  Mysigt!!

Stephanie kom förbi en runda och blev kvar hela baket. Nybakta frallor hade hon med sig så vi passade på att äta en 2:a frukost, medan degarna jäste. Gottigt! Tack, vännen för din hjälp!
Hade supertrevligt!



Nu har vi precis ätit middag och ungarna sitter i badkaret under Fredriks uppsikt. Jag är sjukt trött idag (också!) så jag är glad om jag orkar hålla ögonen öppna under hela "Dobidoo" :p
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Madde

Åh vad jag blev sugen på lussekatter nu:-)

Carina

Jag var vaken hela doobidoo men sov lite en stund innan. Nu är jag sjukt trött och kommer att krypa ner i sängen snart. Blev lång dag på jobbet idag, 11 timmar och måste, tyvärr, dit imorgon också. Men inte lika tidigt. Lite sovmorgon vill jag ha. Men efter att ha klivit upp 4.30 varje dag den här veckan så vaknar jag säkert ändå.



Lussebullaran ser jättefina ut. Själv fasar jag för att det är 1:a advent nästa helg. Hinner inte med.

2009-11-20 | 21:34:43
http://justmintoo.blogg.se/
Cissi

Åh vad det ser varmt och hemtrevligt ut när ni bakar, underbart!!!



Lussekatterna är sååå gott!!!



KRAM!

2009-11-21 | 09:48:53
http://cisan.blogg.se/
Evelina

Gud vad gott! Vill också baka, gärna till 1:a advent, det är så mysigt=)

2009-11-21 | 18:50:50
http://evelinalinnea.blogg.se/