Läget hos oss i familjen Ninninus :)

Just nu sitter jag här på min kära kontorsstol ;) och avnjuter en lyx-frukost. En liten skål Vaniljyoghurt med tinade hallon, några grovhackade sötmandlar, linfrön och en skvätt kokos. Gudomligt gott!


Jag har redan hunnit med att lämna Ninni på dagis, tagit en långpromenad, tvättat en maskin tvätt och inventerat vårt lager. Nu ska jag sätta mig och uppdatera lagersaldot på www.haileys.se , så att allt stämmer.


Igår var det full rulle hela dagen. Kvällen spenderade jag hemma hos Stephanie där vi slutförde våran order på "de större" storlekarna. Så nu är de på gång!



* ger er en tjuvtitt :) Fin va?



Annars så prioriterar jag just nu familjen, företaget och alla andra "måsten" (diska, tvätta, handla...) före bloggen just nu. Det är ju så det ska vara, men ändå känner jag en smula "dåligt samvete" för att jag inte uppdaterar här bättre.

Ni är ju ändå ett par hundra som läser (vilka är ni btw?:) och det sista jag vill är göra er "besvikna". Aja, ni fattar nog vad jag menar... 


Och SJÄLVKLART älskar jag att blogga! Fast jag ska villigt erkänna att det blir betydligt tråkigare när jag inte har någon kamera att ta kort med, att lägga upp... Men, ni får hålla tillgodo med "gamla" bilder tills vidare... Förhoppningsvis är kameran lagad snart... 



Annars kan jag ju roligt nog berätta att jag fortfarande är attraktiv på arbetsmarknaden :P Har fått 2 jobberbjudanden, varav ett jag antagligen hade tackat JA till - om jag inte varit mammaledig med Neo.


Men, efter inte en så lång betänketid insåg jag att det aldrig skulle funkat. För jag vill inte lämna bort min lilla prins så pass mycket, som jag hade fått göra om jag tackat ja. Trots snälla vänner och släktingar som skulle ställt upp. Men hey, så viktigt var det inte.... och mina beslut känns alldeles rätt i hjärtat.

Barnen går först - i ALLA lägen!


Jag kan ju också berätta att Ninni var hos tandläkaren igår, och vi fick äntligen det slutgiltliga beskedet om att hon INTE behöver dra ut sina framtänder. Åh, så skönt att höra!! Annars såg allt bara bra ut och Ninni har redan fått alla 20 tänder, vilket tydligen brukar dröja tills de är 3-4 år. Men å andra sidan, får man sin första tand innan man är 3 månader så kanske man inte kan förvänta sig annat ;)

För er som inte minns var det så att Ninni halkade in i vår sängstomme, i full galopp, och slog i sina framtänder. Dessa blev sedan missfärgade, grå/brun - aktiga.... men hey, hellre gråa tänder än inga alls, right?


Så det var verkligen ett underbart besked.


Vi har ännu inte blivit kallade till Barn, för utredning av Ninnis eventuella mjölkallergi. Men vi kör fortfarande mjölkfritt både här hemma och på dagis, och hon har inte kräkts sen dess. Så det verkar funka, och Ninni nöjer sig med havremjölk och soyaglass... ja, alla mjölkfria produkter slinker ner utan minsta lilla problem.


Vissa saker som jag och Fredrik äter och som innehåller mjölk, säger vi är "staaarkt" till Ninni, som kontrar med

- "aaa.. stark som Bamse!"


Haha, ja... så är damens uppfattning om betydelsen i ordet "stark". Men visst har hon rätt.. :)



Neo bara växer och växer.. Rullar runt och vänder på sig som ingenting. Suttar både på tummen och nappen och sitter hyfsat stabilt i barnstolen i köket. Han håller nappflaskan själv, drar av strumporna titt som tätt och att stoppa fötterna i munnen är inga som helst problem, för vår lilleman.


Neo har numer två tänder i nederkäken fram, så otroligt sött och i sånna här lägen är det verkligen frustrerande att inte ha nån kamera... Åh...! Men bilder kommer, var så säker :)



Med mig och Fredrik är det också bara kanon. Vi är nykära ♥ pussas, kramas och fnissar ihop. Fråga mig inte varför, men åh vad det är underbart.


Allting flyter på som det ska och i denna skrivande stund har vi fått in ytterligare 2 beställningar som jag nu måste packa ihop och skicka iväg. Woho va kul! :)


... och nu vaknade Neo, som troligtvis är sugen på lite mat och bus.



Men, jag ska verkligen försöka hålla er lite mer uppdaterade...men om jag inte gör det så vet ni varför, för jag har häcken full! :)


Bamsekramar på er alla!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Annika

Jag brukar titta in här, hamnade här av en slump och fastnade för dina tips och ideér :)



Kanon att det kommer större storleker på underkläder, jättesvårt att få tag i större BH kupor som ändå är snygga :)



Ha det bra!

2009-05-14 | 13:41:39
Anonym

Ja jag är ju inne och läser här :-)

BHn på bilden va ju jättesnygg,tycker dock det är lite svårt att skicka efter BH för de kan va så olika i storlekarna...

Skönt att ni fått tid till barnläkaren,så att ni sen kan få ett riktigt besked.

Ha det så bra

Madde

2009-05-14 | 18:21:18
Anonym

va härligt med livet :) va skönt att allt e bra med er och att Ninnis kost går bra. :)

2009-05-14 | 19:33:30
maria

va härligt med livet :) va skönt att allt e bra med er och att Ninnis kost går bra. :)

2009-05-14 | 19:33:51
http://zigmagirl.blogg.se/
Fia

Vad härligt att läsa om dig och Fredrik. Ja hela familjen förstås, men särskilt er! :)



Ja vi kan på måndag. Fredag är Adam ledig så då blir det ett ryck här hemma :).

Vilken tid ska vi komma?



Du är så duktig som hinner med nya företaget samtidigt som du hinenr med två barn utan problem. Ibland hinner jag inte med ett :).

Spännande med jobberbjudanden! Är du inskriven på arbetsförmedlingen eller dök de upp bara sådär?

Nyfiken i en strut haha.



Kram på er!



2009-05-14 | 21:07:35
http://fiansess.blogg.se/