Alltid är det nåt, inte sant?

I morse pajjade vår datormus till den stationära datorn, så det går inte att göra ett pillimuck! Måttligt frustrerande när jag dessutom skulle in och kolla om pengarna från en order kommit in, så jag kunde posta iväg kundens paket.


Sitter fortafrande här utan mus. Eller ja, nu sitter jag förstås på laptopen... men till den stationära menar jag. Undrar om Coop har möss? Datormusar? En mus till datorn? Hm. Vad heter det egentligen?


I alla fall.
Vinnaren av ett presentkort på Floating blev Annika. O - Stort Grattis!



Såhär löd vinnarkomentaren:

Jag är som mest avslappnad när det är soligt och varmt ute. Då tillåter jag mig själv att sitta i solen o dricka kaffe o bara njuta av tystnaden (om barnen tillåter det vill säga).


Jag skulle vilja ge ett presentkort på floating till min mamma. Hon har tidigare varit sjukskriven pga utbrändhet, men jobbar igen. Har otroligt mycket på jobbet för tillfället, dessutom ställer hon alltid upp för sina barnbarn (hon är guld värd). Jag vet att hon gärna vill prova på floating för att se om det skulle vara ett bra sätt för henne att slappna av och återhämta sig.



Lite senare ikväll dyker det upp en ny tävling, om jag hittar en ny datormus villsäga. Måste ju komma åt Photoshop för bövelen.... och nyss fick vi in värsta beställningen - var så jag höll på att trilla ur soffan! :) Måste se om även den betalningen har kommit in, så jag kan skicka iväg det fina, lyxiga paketet. Åh, älskar verkligen vårt företag! :D

www.haileys.se


Vi hörs lite senare!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Emelie

Hejsan!

Jag skulle gå in och beställa ett linne och trosa nu men fanns ej i lager.

Miriam...

Kommer de komma in snart??

Hur e storlekarna? Små? Normala, jag behöver L annars!



Kram Emelie

2009-05-06 | 16:44:15
http://emelieidafriberg.blogg.se/
Jenny

Spännande med ny tävling! Hoppas ni haft en bra dag, kram Jenny

2009-05-06 | 17:23:23
http://jennyn.blogg.se/