Åh va kul med er respons - TACK! :D

Nu har jag preciiiis kommit hem från en temakväll på barnkläd- och leksaks affären Gosimoj. Senil som jag är hade jag helt glömt bort det och kom på det en halvtimme innan det började. Men jag hann.

Det var kanontrevligt, det kom en specialpedagog och berättade lite om hur hon såg på leksaker, stimulans, tal & matematik. Fick kanonbra tips, som jag verkligen kommer bära med mig. Det bjöds även på snittar, cashewnötter, cider & loka. Mysigt värre.

De har verkligen superfina saker i butiken, sånna där ovanliga saker ni vet? Dessvärre är det ju så att sånna saker kostar lite mer än vad plånboken gillar, trots viss rabatt, så jag kom endast där ifrån med en lupp till Ninni. En lupp som innehöll en plastspindel. Åh, hon kommer älska den!


Senast Igår hade hon med sig en snigel hem från dagis... åkte med i bilen och fick bo i en liten plastlåda med blad, på Ninnis rum, en sisådär 20 minuter. Sen var det dags att sätta honom (henne?) på trappan och vinka "hejdå"... min sötlök!



TACK för all respons vi fick på inlägget nedan. Jag har valt att låta alla komentarerna förbli opublicerade. Känns onödligt att publicera för allmänheten, tycker ni inte?


Och vet ni vad? Jag tror jag hittat ALLA era förslag på storlekar, hos vår nya leverantör. Kanon va? Så det kommer, va så säker! Inte visste jag att så många gillade hipsters, men tydligen är de mer poppis än vad vi trodde! Så, fler sånna kommer också. Men först, ett par BH-set i större storlekar.

Vad jag har förstått på er, så vill ni ha i lite fina färger? Inte bara helt vita, typ? Eller har jag misstolkat? :) Åh va kul om vi hade kunnat uppfylla lite av era önskningar. Det är ju det vi vill!


Nehepp nu ska jag sätta mig och kolla in en massa sidor på nätet. Ska också skriva ut ett par följesedlar till paketen som ligger packade och klara för att komma till sina nya ägare. Sen är denna dagen slut och det är dags att krypa till sängs.


Ska svara på era komentarer också. Ber så mycket om ursäkt för att jag är SÅÅÅÅÅ dålig på att svara er, men jag hinner helt enkelt inte. Det är alltid "nåt som kommer emellan"... Hoppas ni har lite förståelse, jag ska skärpa mig så gott jag kan!


kramar på er alla!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)