Jag hinner/orkar inte!

Bloggen hamnar lite åt sidan nu... jag har varken tid eller ork att blogga när det väl blir en lugn stund över. Förhoppningsvis blir det lugnare framöver ;)


Såhär ser vårt kök ut, typ. Fast nu är även kaklet borta... Så, det är på gång!



Min farmor och hennes man kom hit idag, från Helsingborg, eftersom BG lovat att hjälpa oss med köket - han kan allt inom just köksrenoveringar och det känns så tryggt - och tacksamt - att de ska spendera ett par dagar här... Tack!



Farmor och hennes man har också en supergo liten vovvsing som Ninni bara ääälskar! En massa kramar dom emellan blir det. Härligt att se!



Annars har jag varit inne i stan idag. Mötte Ida i stan och det blev lite småshoppande, innan vi slutligen satte oss på ett fik och fikade. Supermys att få snacka av sig lite i lugn och ro :)



Nu ska jag snart iväg och simma. Det blev aldrig det igår, det blev ett spontant biobesök istället, "Män som hatar kvinnor". Så, idag måste jag - trots att jag knappt orkar hålla ögonen öppna - till simhallen för att röra på fläsket lite :P 


Jag vet en som kommer somna gott i natt i alla fall - JAG! 


Så snälla, ha lite överseende med den dåliga uppdateringen. I`ll be back! :) 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carolina

Det är helt okej att känna så - vi läser finns kvar när du har mer tid igen ;) Hoppas det blir bra med köket! kram

2009-03-25 | 21:34:51
http://carolina1979.blogg.se/
Carina

Ja man ska väl blogga för att man själv vil, har tid och lust. Inte för att andra förväntar det sig av sig. Jag försöker säga till barnen att dom ska fatta beslut efter vad dom själva vill och känner inte efter vad dom tror att andra förväntar sig av dom. Så försöker jag också leva fast det är svårt, JÄTTEsvårt ibland.

2009-03-25 | 21:37:33
http://justmintoo.blogg.se/