Grimaser är rooooligt! :)

Anonym frågade om Ninni slutat på dagis... Men grejen är den att hon verkligen älskar dagis, och jag skulle absolut inte ta den delen ifrån henne. Anledningen till att hon varit hemma denna veckan är för att det fortfarande härjar maginfluensa på hennes dagis - som vägrar försvinna!


Fröknarna sliter sitt hår och har nu tagit till åtgärden att inga syskon till magsjuka barn får komma in heller (fattar inte ens vilka föräldrar som lämnar "syskonen", men det e ju en annan femma..)


Eftersom jag varken tycker att vi eller Ninni, förtjänar en magsjuka-period igen håller jag henne hemma. 2 gånger på 2 veckor räcker och blir över! Och eftersom jag ändå har all världens chans att ha henne hemma, så får hon helt enkelt hållas med mamma och Neo ett par dagar till! :)


Men på Tisdag hoppas vi dagis kommit på rätt köl, och då blir det en massa bus med kompisarna igen!



Ninni har precis upptäckt att GRIMASER är störtkul!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Lika söt fast hon gör grimaser=)

2009-03-12 | 20:35:36
http://evelinalinnea.blogg.se/
Jonna

Ni gör helt rätt som håller henne hemma, synd att inte fler gör det som faktiskt har möjligheten! Uppe i bastasjö har dm haft det sen 3 februari nu, dom har ringt smittskyddsinstitutet o allting.. Tydligen är det inte 48 timmar från sista kräkning/diarreen utan 48 timmar från det att man äter och bajsar normalt. För vissa former av kräksjukan kan det gå upp till 48 timmar mellan kräkningarna. Usch o fy! Inte för att du bad om det men nu blev det lite information ändå.. ;-) Sådär på tal om det bara, hehe.

2009-03-12 | 21:41:17
http://jonnaa.blogg.se/
Anonym

Låter klok!! Tack för ditt svar, älskar din blogg!

2009-03-12 | 22:01:12
Elin

Hade också haft Edvin hemma om det härjade magsjuka, den sjuka som i mina ögon är världens skräck. Och som du skriver så misstycker man inte som mamma heller att få vara hemma och mysa lite extra med sitt barn :)



Hon är hur söt som hellst på bilden!

2009-03-12 | 23:08:29
http://edvinsmamma.blogg.se/
Anonym

hihi cute grimas :D

2009-03-12 | 23:09:11
http://vackerplats.blogspot.com
elin

2009-03-13 | 09:14:47
elin

Du har alldeles rätt, fattar inte föräldrar som lämnar barnen om nån i familjen har kräksjuka!! Om alla resonerade som du skulle det inte bli sådana epidemier!

2009-03-13 | 09:16:58
Ida

Jag kan faktist till viss del förstå om man lämnar barn på dagis även om dom har kräksjuka syskon. Kan ju vara så att det blir lugnast för det sjuka syskonet om deras småsyskon är på dagis. Å e man kräksjuk så vill man ha lugn och ro så mycket som möjligt.



Härlig bild på Ninni och Neo när dom pussas! :-)



Kraam

2009-03-13 | 18:18:38
http://emelieozander.blogg.se/
Linda

Det är precis därför vks sprider sig som löpeld, folk som inte tänker för fem öre! Blir såå irri på folk!

Är barnen eller andra familjemedlemmar sjuka, ja då ska man vara hemma!!! Allihop!!! Punkt slut!

Finns ju föräldrar som lämnar barnen på dagis även att de kräkts på kvällen, men bara för att de inte kräkts under natten så anses de vara friska! Herregud!!!!

Det är minst 48 h efter sista symptom!



Jag tycker att du gör helt rätt! Jag gör också så!