Full rulle!

Full rulle men nu sover barnen så jag passar på att sätta mig här en snabbis.


Vi har spenderat förmiddagen utomhus, jag och barnen. Fredrik är som sagt i Växjö. Gick förbi Amiralen där vi strosade in på diverse affärer. Hittade mig en jättesöt rosa topp som jag ska ha på mig ikväll. Ska ju på kompisdejt med mina underbart fina kompisar. Fick nyss ett sms, tydligen bjuds det på tacos också. Lyx! :)


Så det ska verkligen bli skoj! Får se om jag följer med gänget ut på puben sen, annars beger jag mig hemåt i skaplig tid. Vet inte om jag pallar vara ute och slira halva natten? Energin är ju inte riktigt densamma som förr :P Haha, va gammal jag lät där, men ja ni fattar nog... Med två ungar i huset är det inte så lätt att sova bort halva dagen, näe gud vilken ångest det skulle framkalla - i alla fall om man, som vi, är vana vid att gå upp kl 05/06.oo på morron.

S pratade nåt om att de ändå skulle lyckas övertala mig att hänga med.... Vet hon nåt som inte jag vet? hihi äh vi får se helt enkelt. Ska i alla fall bli sååå kul! (sa jag att det ska bli skoj?) ;)



Hm. Annars så bjöd gårkvällen på supermysigt sällskap och hyfsad god mat. Restaurangen i sig var supermys, men servicen kunde de gott bättrat på. Lika så maten samt utbudet på menyn. Men, vi hade en kanonkväll och våra kids skötte sig exemplariskt! Så duktiga de är, mina små ♥


Nehepp nu ska jag passa på att måla mina naglar, innan barnen är uppe och springer igen. Försöker hinna med en uppdatering till innan jag går hemifrån - kanske på kvällens outfit?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Ebba's mamma (Angelica)

Låter som ni haften en underbar fm, i solen!



Hoppas du får en trevlig kväll :-)



Kram,

2009-03-21 | 16:42:32
http://mideco.blogg.se/
sarah

Klart vi kommer övertala dig ju! :)

Old times baby!!! :)

Ska bli såå himlans kul!

MIN LINA ! :D



Puss o kram

2009-03-21 | 18:03:56
http://sarahsglitter.blogg.se/