Nya tag!

Japp, nu får jag allt skärpa till mig! Nu är det nya tag som gäller och GI-kost för hela slanten. För efter en del slarvande känner jag själv att kroppen inte känner sig lika pigg och fräsch som när jag äter strikt GI-kost. Vågen har ökat något igen och även fast det inte är märk-eller kännbart så vill jag inte att den skenar iväg. Så alltså. Nya tag from. idag!  



Började morgonen med en äggröra med ägg, en skvätt grädde, lite skinka och kryddor. Till det hade jag två små bitar kassler från gårdagens rester samt en tomat.


Har verkligen förätit mig på ägg, tappar hungern så fort jag ser den där äggröran typ :P Men, den slank ner.. Tills i morgon får jag nog handla hem lite yoghurt så jag istället kan börja morgonen med en uppfriskande smoothie istället.


Låter lite mer lockande, inte sant? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


:)

Vad får du all insperation till maten ifrån?? tycker det är svårt att veta vad sin är rätt o fel?? har du testat Gi-viktkoll på nätet??

2009-06-26 | 10:22:04
Hanna

Hihi, nä det är inte så lätt att veta vad dom menar alltid :) Och det är ju såå gulligt!



Jaa vi kommer nog få en toppen dag idag, vi har sjukt varmt, det gillas. Och så är det Kalixdagarna i helgen här där vi bor, med lite marknad, karuseller och massa aktiviteter. Så vi ska gå ner på stan då Wilma vaknat och ätit lunch :)



Vad ska ni pyssla med idag? :)

2009-06-26 | 10:26:50
http://wildbee.blogg.se/