Svar på tal:

Jag undrar vad du jobbar med/som på nätterna?

- I sommar har jag fått ett sommarvik på ett boende inom äldrevården. Boendet har två våningar, där man skiftar våning varannan natt. Ena våningen är ett demensboende. Verkligen jättekul & jag trivs redan som tusan! :)




Jag undrar hur det går med ditt bantande... har ju inte skrivits om det på läänge så man är ju lite nyfiken!

- För att vara ärlig går det både upp och ner.. eller ja, oftast står det still, om det inte går neråt. Det går lite trögt nu... Men, jag kämpar på! Minus 12,6 totalt hittils - så det är ju i alla fall en bit på rätt väg..... :) Och from. måndag så ska jag testa något.. som jag hoppas ska hjälpa mig göra lite skillnad på vågen. Hemligt än så länge, men det kommer kanske framöver...


Ok,lika bra o fråga annars får man väl stryk? Vad ska JAG fråga då?  Hur mkt får du ut i månaden?!

- Haha din godning! Inte kan jag väl blotta mig på det här viset med att ange min lön. Men, jag tjänar helt okej faktiskt. Jag är mer än nöjd! :)



Hur känns det nu att komma tillbaka till arbetslivet??

- Det känns faktiskt helt underbart. Jättekul! :)  Och som sagt, jag har verkligen hamnat på ett toppenställe!



Kunde ju kanske fråga hur du kom på att starta ett företag och varför du (ni) valde just den braschen du gjorde. Och också hur man vågar göra nåt så stort.

- Jag och Stephanie lärde känna varandra som arbetskamrater för ett par år sedan. Sedan dess har vi hållt kontakten och vi har -så länge jag kan minnas- snackat om "drömmen" att starta någonting eget. Vid jul 2oo8 var hon hemma hos mig på en fika, och det var då vi bestämde oss. Bara sådär. Nu kör vi!

Just underklädesbranchen blev det för att vi båda är intresserade av det, och vi saknar ett bra utbud i vår stad. HM och Lindex har bara tråkiga enkla, oftast enfärgade, och de finns bara i dumma storlekar. Dag och natt i stan har för "de ite större" men då kostar de genast betydligt mer.

Den ultimata drömmen är ju ändå att kunna öppna upp en riktig butik inne i stan. En fin butik, med kristallkronor i taket och rosa omklädningsrum ;) Det ska ändå vara BILLIGT, ha bra kvalite och vara snyggt... Nån gång, kanske....

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


gladulle

tänkte bara titta in och önska trevlig midsommar:)



kram Ulrika

2009-06-18 | 23:10:16
http://gladafamiljens.blogg.se/