Semester?

Jag sitter här och kollar runt på lite olika semesterförslag. Vi har bestämt oss för att inte göra något storslaget detta året, eftersom vi förrgående år både varit i Egypten och i Thailand. Neo är dessutom så liten att han inte får ut så mycket av det , så det känns bättre att spara det tills - framöver. Sen jobbar jag ju hela Fredriks semester ändå så... :)


Men. Några minisemestrar ska det i alla fall bli av! En trip till Helsningborg är redan bokad, likaså Öland. Men sen är det en weekendsemester som är kvar att planera, och det är den jag och Fredrik ska ta - ensamma, utan barnen.


Det är oerhört viktigt att vårda sin relation och trots att vi -självklart- älskar våra busungar obeskrivligt mycket, känns det som om en weekend på egen hand är välbehövligt - äh, inte behöver jag föklara mig.... väl?


1 år gammal bildpå oss, från Thailand - älskar dig!


Fredrik har lämnat ett förslag som jag håller på att kolla upp lite.. Tanken gör att jag känner mig som barn igen, åh vad roligt det hade varit! Men varför i hela fridens namn ska det kosta så mycket att "bara bo" ? Änsålänge har jag faktiskt inte hittat några rimliga summor för just boendet, men jag hoppas att jag gör det snart. Annars får vi tänka om.



(bild lånad från google)


Haha! Vi hoppas på soliga dagar, men är jag i slutet av sommaren lika blek som snubben på bilden så... - so what! Hur som helst tror jag vår sommar kommer bli toppen - och det är ju DET som räknas!



Vad har NI för semesterplaner?? :D
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)