Härlig dag men fy, vilket väder!

Hade en supermysig förmiddag med Ida och Noel i stan. Efter ett par timmar på ett mysigt fik, som innefattade en massa tjejsnack och fyra kaffe latte ! (två till oss var!) , matning av bebis, kräk och blöjbyten, skratt och sömniga gossar, gick vi en sväng på stan också.  

Jag hittade ett par superfina sommarshorts till Neo, två linnen och ett hårband till Ninni och för en gångs skull lyxade jag till det med lite billigt nytt smink till mig själv. Wow, det behövde jag verkligen unna mig själv :)



Vädret har varit konstigt idag. Regn, hagel och sol om vartannat... Värst var det när jag körde hem från stan, ja ni ser ju själva på videon - inte bra att fiffla med mobilen när man kör, jag vet, men jag var bara tvungen att dokumentera.


Och tänk! Igår låg jag i trädgården i bikini, och solade! Konstigt....
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Ida

Jag får nog tyvärr vänta med bh nu..har inte möe kvar denna månaden..Så sälj den o säg till när den kommer igen så får vi se om de finns pengar!Har ju varit på kryssning o ska snart igen så de går pengar suck =)

Mmmm vågen bryr ja mig knappt om längre..Blir bara jobbigt..Men 0.4 ew fint =)

2009-06-03 | 20:29:45
http://idasilverbark.blogg.se/
Agnieszka

Nää inte särskillt GI-vänligt, men ack så gott!

Vi har haft precis likadant väder som ni........ ush för det. Vill ju ha sommar och sol!



kramis

2009-06-03 | 20:44:02
http://agnieszka.blogg.se/
Bella

heeej! jo jag har minsann redan varit inne o tittat... dock tillåter inte ekonomin några inköp just nu (helst inte iaf. Lisebergsresa nästa helg och norge för att leta jobb efter midsommar... men klart jg ska tipsa alla!!!! =)



O med mig är det bara bra, lite trött efter jobb o täning och så... själv då?



Vädret är ju värdelöst! det kan ju inte HAGLA i juni!!!! :O



ha ha =P

kram på dig...

2009-06-03 | 21:11:29
http://bellanova.blogg.se/
Hannah

Ja vädret är verkligen hel konstig!! Fram o tillbaka hela tiden jhu! Mysigt att fika och strosa på stan. Och även fast man är mamma måste man få unna sig saker ellerhur! Vad blev det för smink då? kram

2009-06-03 | 21:17:44
http://mamaliciouz.blogg.se/
Josefine

Ja en annan borde med hålla på med sånt där men det får ju vänta tills amningen är över. är ju ej bra att "banta" när man ammar.



jo tack allt fint här men just nu är det lite kaos. Felicia somnade tidigt och vaknade för en stund sedan och vill ej sova och nu vaknade Dion med så det är fullt ös. Men jag försöker låta dem ligga och gnälla lite för sig själva nu hehe



allt bra med er då?



håller med om att vädret varit jättekonstigt. ha inte direkt varit lätt att klä sig när man ska hämta och lämna på dagis. ena sek regnar det sen är det solsken.



kram

2009-06-03 | 21:21:23
http://dendarfin.blogg.se/
Gela

Hej. A jag va inne och kollade men de va bara en Bh som passade i min storlek. hihi =0) Hade velat ha nån mer i 85 F men de kanske dyker upp senare. Med oss är de bra förutom de tråkiga vädret! Hoppas ni med haft en bra dag. Kram

2009-06-03 | 21:24:12
http://gelavela.blogg.se/
Tessan

Ja usch dom växer på båda två. Mindre än 1 månad kvar tills Loke fyller 1år, fattar verkligen inte vart tiden har försvunnit? Tiden bara springer iväg ju =/ kram på er

2009-06-03 | 21:30:14
http://ericasmamma.blogg.se/
Madde

Ja ibland behöver man verkligen få unna sig lite saker.

Kram Madde

2009-06-04 | 07:33:44
http://mammamaddesblogg.blogspot.com