Full rulle i vanlig ordning...

Ja, här har det varit full rulle i vanlig ordning. Stressade iväg till doktorn i morse, kom 5 minuter för sent men fick ändå sitta och vänta i 25 minuter innan det var vår tur - att anmäla oss i receptionen!


Väl där inne så hittade hon oss inte i registret, FEL DAG! Det var IGÅR vi skulle varit där... suck. Fredrik hade skrivit på fel dag i almenackan och jag hade bara gått efter den, utan att kolla en extra gång på remissen. Så, vi fick en ny tid istället. Dubbelsuck.


I alla fall. Åt frulle med Sarah och efter det begav vi oss in till stan. På vägen in postade jag två ordrar och lämnade regnbrallorna till Ninni *som ju var hos mormor...



Efter vi kommit in till stan hann jag bara ner på Gina, innan jag fick åka hem igen. Jag hade ju inget foto med mig! Skulle ju på "möte" ang. mitt sommar vik. och då skulle man ha foto med sig. Något som helt försvunnit ur mina tankar. Suck igen.


Hem igen, fixa foto för att sedan skynda in till stan ännu en gång. Jag kom 5 minuter för tidigt till "mötet". Puh!



Mötet gick i alla fall bra och jag är spänd på att få göra mitt första riktiga pass. Nattpass. Det verkar vara ett kanonställe, med underbara arbetskamrater. Härligt! :)


Och efter att ha gått igenom mitt schema med Fredriks, så upptäckte jag att det bara är 5 nätter totalt, som krockar för oss. 5 nätter på 9 veckor är betydligt bättre än vad jag vågat hoppas. När Fredrik precis kläckt ur sig att "han också skulle jobba natt HELA sommaren" , så kändes det som om det var kört för min del. Men ikke!


- Tack vare vår släkt som är så snälla och ställer upp då det krockar. Mega tack till er!!! -




Efter mötet hämtade jag upp Ninni för att sedan åka hem och mumsa middag. Blev tacosrester från igår. Ganska snart efter Det, åkte jag till mitt "riktiga" jobb för att prata med chefen - som givetvis inte var där. Bad en arbetskollega att be chefen ändra så jag står som "tjänstledig" istället för "föräldraledig" i deras databas. Eftersom jag nu inte kommer ta ut någon föräldrapenning i sommar.. Känns skönt att kunna "spara" 2 månaders dagar, tills i vinter. Eller ja, det känns faktiskt MER än skönt! hihi :D


Handlade en snabbis efter det och nu har jag vikt en tvättsäck rentvätt framför Talang-finalen. Och ÄNTLIGEN vann rätt person! Gott!


Nu är det sängen som gäller för min del. Natten var bråkig och vi var uppe tidigt i morse, så ögonen är tunga. Och hörrni! I morgon väntar IKEA. WohooooOOooOOooOO!! :D
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Jenny

Vill bara kika förbi innan jag ska sova o önska en riktigt härlig helg, kram Jenny

2009-06-12 | 23:45:54
http://jennyn.blogg.se/
sarah

Du glömde din plånbok i vagnen , har du fått tillbaka den ? :S ..



SES IKVÄLLLLLLLLLLLLLLL

2009-06-13 | 13:15:08
http://sarahsglitter.blogg.se/