Depp-dag

Natten till idag var tung. Neo kom inte alls till ro pga sin snoriga näsa och feber... och när man väl fått honom att slumra till, så vaknade givetvis Ninni - och var ledsen, så Neo vaknade igen.


Och så höll det på. Mellan 00.00 - 04.10 fick jag inte en blund i ögonen! Så, idag är jag seg. Väldigt seg. Sen att regnet öser ner utomhus gör en inte piggare direkt.


Neo har fortfarande feber som har legat runt 38,5 utan alvedon. Hoppas bara han frisknar till tills i morgon, eftersom det är studentfirande som står på schemat. Och jag ber verkligen till gud, att jag får sova lite mer i natt...


Men visst är det typiskt? Att det blir "som värst" när man är själv med båda barnen? Fredrik jobbar ju i natt med och stack till sitt jobb för en stund sen... drygt.



Usch så negativ jag låter. Nu till nåt positivt;

Ninni har nämligen varit blöjfri från morgonen till efter lunch, då det skedde en liten kisseri-olycka, och det sista paret trosor hamnade i tvätten. Jag måste nog handla hem lite fler, nu när vi startat på riktigt :) Jag är SÅ stolt över min lilla prinsessa!


Nehepps, nu ska jag strax ta och fixa lite kvällsmat. Det blir nämligen en tidig kväll för både mig och barnen idag...




kramar

// en för tillfället väääldigt trött & sleten Lina, som känner sig otillräcklig... varför har man inte 8 armar för?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Förstår hur du känner gumman. Vi har sånna dagar med här hemma. Prinsessan är såååå duktig som är så gott som blöjfri på dagarna! Nova är oxå blöjfri på dagarna och klarar det galant, har inte hänt någon olycka sen några månader tillbaka!!!



Behöver du prata av dig eller vad som helst så har du mitt nummer! Kramar

2009-06-08 | 17:34:44
http://agnieszka.blogg.se/
Jonna

Känner igen det där, Theo ha peppar peppar i stort sett alltid sovit bra på nätterna. Men de gånger han varit vaken har oftast varit när Micke jobbat natt. Mycket märkligt.. Saknar pappa, säger Micke såklart ;-)



Hoppas ni får sova gott i natt och att Neo blir frisk! kram

2009-06-08 | 23:16:15
http://jonnaa.blogg.se/