Städ & mat :D





Sådär. Nu har man hunnit med att städa i ordning Ninnis bombnedslag till rum. Jag har rensat ut en massa leksaker som inte leks med mer, slängt det som var trasigt och plockat ner några av dockvagnarna (bla) i förrådet.

Så, nu lär väl rummet vara fint i ca 10 minuter till, om jag har tur :P


Närå, skämt o sido. Finns väl inget värre än ett "perfekt" barnrum? Nä, i barnrummen ska det vara ett organiserat kaos. Man ska se att det är barn som bor där, barn som leker och har kul. I alla fall enligt mig.



Nu har Fredrik precis kommit in från att ha städat bilen invändigt. Han fick ju Black and Deckers bildammsugare av mig i julklapp. Den kopplar man in i cigarettuttaget och vips - är det bara till att dammsuga! Kanonsmidigt, än att släpa ut hela "stora" dammsugaren till bilen, hämta förlängningssladd osv... Så nu är även bilen fin, invändigt.. som sagt... :)


Nu ska vi börja med maten. Tacos för familjen och tacosalld för min del, Fredrik hade glömt köpa fullkornstortillas, o köpt "vanliga" istället, så jag avstår helt enkelt från brödet och äter resten i stället. Tacokryddan är inte heller den bästa, men hey - jag ska ju ut o gå sen så den lilla mängden jag får i mig bränner jag förhoppningsvis under promenaden :D


Kram sålänge!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


maria

vilket fint rum, önskar att vi oxå hade så stort rum till Axel,(får bli när man hittar drömhuset.)

2009-01-02 | 17:39:21
http://zigmagirl.blogg.se/
tessan

man kan göra egen tacokrydda, hittade det på nätet, kan återkomma med receptet om du vill när jag har hittat det =) kram

2009-01-02 | 18:08:27
http://ericasmamma.blogg.se/
Evelina

Hemme i Gävle nu, så nu ska jag läsa i fatt alla dina inlägg, tyckte jag såg en trummspelande Ninni längre ner:)

2009-01-02 | 18:10:48
http://evelinalinnea.blogg.se/
Therese - Eira min ögonsten

Åh vad gott!

Vi är lata och kör på falukorv och makaroner..

2009-01-02 | 19:07:22
http://eiraheidemo.blogg.se/
Junitjej

ETt sådant gulligt lekrum!

2009-01-02 | 19:14:30
http://junitjejen.se