Joda, vi överlevde! :D

Japp, hem från dagis kom vi också, trots snöyra.. och vi kunde tom slå oss fram mellan flingorna, till affären. De ni :D


Försökte ta lite bilder med mobilkameran, men ack så dålig kvalitè det blir.. inte lika roligt att lägga upp här, men eftersom jag inte har några andra så får ni helt enkelt nöja er med dessa. Roligare än inga alls iaf, hoppas jag! :)


Jag, i termobrallor o vinterjacka (långt svart linne under, e alltså inte jackan som e så lång..) ... Dumma spegel som gör att blixten blänker bort mitt huvud.. eller kanske det rent av va tur :P Passar också på att ursäkta röran runtomkring... den är för övrigt undan röjd nu .. höhö...

Det hade tom. blivit FROST på vagnen. Jikes! Då är det kallt minsann. Tur att lillemans liggdel alltid står i lägenheten, varm & go!

hihi vilken rolig bild, på vår lurviga lilla bäsebus!

Ninni fick en korv hos pölsemannen, efter vi handlat lite mat..

Spår från oss :)

Hittade också denna fina bilden på mobilen, Pappa Fidde & Neo. Se så "brun" Neo är på bilden.. lillepluttas. För er som inte vet, föddes Neo för tidigt... och hade gulsot. Därav "solbrännan" :P (och inte för att jag varit med en spanjor i hemlighet, som Fredrik tetades med en bra tid efter Neo:s födsel....) 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


mela

Det blev den med kassler! Tyckte det var gott och ett + att det är nyttigt ;) Dock gjorde jag ett stort misstag, haha. Sprang mellan datorn och spisen för att kolla receptet (orkade inte skriva ner det) medans barnen gråter, och tjoar om vartannat. Lägger in maten i ugnen när jag kommer på men shit kokos var det ju. 2 dl. hahahaha. Ja, jag hällde på två dl, eller 1 ½ tyckte det blev mycket med två ;) sen går jag till datorn och vad ser jag två MATSKEDAR. som tur var gick det absolut att äta ändå, smakade inte ens kokos..konstigt nog ;)

2009-01-08 | 20:33:38
http://melano.webblogg.se/
maria

va go han e :) din lille son :)

2009-01-08 | 20:39:35
http://zigmagirl.blogg.se/
malin

vad snällt skrivet :)

Hon blir 15 månader nu i Jan! :)



Super söta barn du har!

2009-01-08 | 21:02:42
http://alicesmamma.blogg.se/
Ida

Hej gumman..ska göra lasagnen imon så jag sänder receptet till dig då! Eller kanske lägger ut den?

Ja ser att du skaffat en stegräknare!funderat på en jag oxå..så idag köpte jag en ALLAS tidning där man fick en på köpet!wiii ska prova den imon..pok

2009-01-08 | 21:20:09
http://idasilverbark.blogg.se/
Ebba's mamma (Angelica)

Så skönt då, mysiga bilder :-)



Skicka gärna snö! :-)



Ja det är konstigt det där med pengar och det "sura" är ju att det bara är ett halvär som det gäller, eftersom jag ska plugga till hösten.

Men men, det löser sig även om det känns motigt nu.



Hoppas ni får/har en underbar kväll.

"Hörs" säker t morron :-)

Kram,

2009-01-08 | 21:40:44
http://mideco.blogg.se/
Lattefarsan

Ja, det gäller att vara påpälsad;)

2009-01-09 | 01:46:40
http://lappalainenonline.blogg.se/