Hemma igen :)

Nu är vi hemma igen, alla tre. Hörde av fröknarna att Ninni minsann inte ätit på dagis idag. Alls. Ni som hängt med ett tag vet ju att stumpan har varit SÅ petig med maten, matvägrat helt vissa perioder. Men smörgås, yoghurt o sånt därnt har alltid gått ner, gottefian.

I alla fall så har det gått super de senaste veckorna och Ninni har till och med ätit två portioner vissa dagar. Men idag ville hon inte ha något alls, som sagt. Hoppas själva matvägran inte är på väg tillbaka bara...


I övrigt hade det gått bra som vanligt. De hade "dansat ut julen", bokstavligt talat. En pappa från andra avdelningen hade kommit och riggat upp en ljudanläggning och satt upp discobelysning. Ninni - som ju älskar musik - och en ny dagiskompis hade utsetts till Rosenhills discodrottningar. hihi. Kanonmys ju! Fast när man får höra nåt sånt gör det samtidigt lite ont i mammahjärtat. Varför var jag inte där och kunde uppleva det med egna ögon? 


Men, Ninni kan ju inte ha mamma omkring sig för jämnan :P 



Så nu sitter Ninni i soffan och mumsar banan och tittar på Musses klubbhus. Neo sover, men vaknar nog snart eftersom han ska ha mat vid 15-tiden.. 
 





Nu vaknade Neo , gotta go!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)