Hemma igen :)

Sådärja. Nu är vi hemma igen. Kom visserligen redan hem vid 19.3o men sen har vi haft fullt upp med att få barnen i säng och att vika 2 fulla tvättkorgar med rentvätt. Pust! :P
 

Så, idag har det blivit lite dåligt med bilduppdatering & svarande på komentarer - får ta igen det imorrn istället :)



I morgon ska Ninni till dagis, första dagen sedan julledigheten. Tror absolut hon kommer tycka det är skoj att busa av sig med alla kompisar igen.

Själv tycker jag också att det ska bli skönt. Ja, inte att lämna bort stumpan då.. men att få återgå till lite rutiner igen. Nu över jul och nyår har det ju ändå blivit lite "sådär" med dom... Sena kvällar, godis på vardagar osv. Skönt med "lyx & ledighet" absolut, men även rutiner är goa att ha. Inte sant?




Har redan planerat in en långpromenad som jag och Neo ska göra efter vi lämnat Ninni på dagis. Ska också kika lite presenter till den blivande 2-åringen, fast vi är nästan klara med alla.. men känner att nåt litet mer vill jag köpa till vår prinsessa! ♥









Imorgon blir det också ett besök på banken när Fredrik slutat jobba och till middag ska jag testa ytterligare ett sprillans nytt GI recept - som inte ätits i det här hemmet i alla fall. Spännande! :)


MEGATACK EMELIE, för ditt sms- tips om Expressens bilaga. Rusade genast och köpte den, 30 GI recept, en massa bra tips och intervjuer om "folk som lyckats". Ska lusläsas ikväll, innan läggdax! TACK, för att du tänkte på mig och ägnade lite energi att skicka sms o allt! Uppskattar det mer än vad du tror! :) 


*bifogar såklart tipset till alla andra som äter/är sugna på att börja äta efter GI - alltså, Expressens bilaga, idag!


Nu blir det en dusch, sen sängen med en massa GI- läs!



Nattinuffs alla goa läsare!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carolina

Låter som du haft en effektiv dag :)



Skoj för tjejen att få träffa kompisarna igen imorgon!

Kram & Godnatt

2009-01-06 | 22:40:51
http://carolina1979.blogg.se/
Therese - Eira min ögonsten - TÄVLING i min blogg!

Det lär bli kul för henne att börja dagis igen :)



2009-01-06 | 22:47:45
http://eiraheidemo.blogg.se/
Isabel

Härligt med barn = D

2009-01-07 | 01:43:30
http://isabelhernandez.blogg.se/