Min lilla prins...

Jodå vi kom hem från dagis idag med :P Har bara haft fullt upp för att blogga. Det är nåt med Neo. Antagligen är det hans mage som spökar igen, för ända sen igårkväll så har han gråtit hejdlöst utan anledning. Finns det något mer frustrerande än att se sitt barn så ledset, utan att kunna göra något? Tror inte det... usch... Min lilla prins!

Men, bad Fredrik köpa hem lite fler alvedonsuppar samt miniform, utifall det skulle vara luftbubblor i magen... Nu har han äntligen somnat och vi har precis börjat med middagen. Kasslergratäng blire idag. Mums! :)




Ninni fick banan efter dagis... hon äääälskar banan.. o tiiin (clementin!) :D

Lilla "Olle-Bolle trollet" som Ninni gjort på dagis, fick följa med oss hem idag. Så nu pryder han ena hyllan så fint, så fint.

Ninni bjöd ju alla sina dagiskompisar på glass idag och tänka sig att hon tom. fick en födelsedagspresent av dagis! Va rörd jag blev haha. En kanonsöt bok om "Petter och hans 4 getter". Inuti boken hade fröknarna textat så fint!


Skitgulligt rent ut sagt. I looove vårt dagis, det är kanon!


PS. Nu den 21 ska Neo in i dagiskö - redan!! Hoppas han hamnar på samma dagis som syrran, när det är dags...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carolina

Gulligt med present från dagis! :)

Hoppas lillskrutten blir bättre i magen snart. Kram

2009-01-14 | 18:37:58
http://carolina1979.blogg.se/
Jonna

Det är väl roligt när de uppmärksammar alla barn som individer och inte bara som en stor barngrupp. När Theo fyllde år hade dom en flagga utanför, laptopen stod i hallen med ett bildspel på Theo och så var det massa ballonger.. och såpbublor fick han me, som en liten present =) Alla barnen gjorde massa fina teckningar och andra konstverk till honom och då blir man ju bara såå rörd, tss.

2009-01-14 | 20:12:38
http://jonnaa.blogg.se/
Therese - Eira min ögonsten

Gud vad gulligt av dagiset!



Hoppas neo mår bättre snart! håller med om att det inte finns nått värre än att se sitt barn gråta.. :(

2009-01-14 | 20:17:20
http://eiraheidemo.blogg.se/
Mia

vår lille Wilmer gråter också helt hejdlöst nu och har gjort det i 2 eller 3 dagar. De är ju typ lika gamla...kanske är nån fas de går igenom??

2009-01-14 | 21:01:02
http://mammanmias.blogg.se/
Evelina

åh, den boken ÄLSKAR barnen på mitt dagis! Bara man börjar läsa första raderna så kan dom resten;) "geten röd,han åt bara smör och bröd"=)

2009-01-14 | 21:40:02
http://evelinalinnea.blogg.se/
Ebba's mamma (Angelica)

Så fint, det är ju en jätte mysig bok.

2009-01-15 | 09:30:59
http://mideco.blogg.se/