Dags för middagen.. :)

Ojda, blev visst två stycken mat-inlägg på raken här :)


Men som sagt. Fredrik slutar om en halvtimme och jag ska strax börja förbereda middagen. Jag var och handlade på City Gross igår kväll, så nu har vi mat ett par dagar till :P Skönt att slippa handla varje dag!


Fast eftersom Fredrik nallade av grädden jag köpt igår (till sin portion marrängsviss som jag snällt fick titta på medan han åt....) så får han åka och handla mer grädde efter han slutat. Inte mer än rätt, right? :D



Såg förresten filmen "PS I love you" igår. Sett den?



Jäkla skitfilm, till att förstöra en människa innan läggdax.. om ni frågar mig. Lipade och skrattade om vartannat. Känslig som jag är. Näe, fy! Gick och la mig med rödsprängda ögon och en sambo som tyckte att man hade humörsvängningar värre än en annan klimakteriekossa. Hmf. Fast det var ett par riiktigt fina hunkar med i videon så säger jag bara; Never again! :) 
 


Fast visst.. för den som inte är så känslig som jag, kanske den är bra :D




Förresten! Vad tycker ni om att jag bloggar om lite mat här inne? Det kanske "förstör" bloggen lite...? Passar kanske inte riktigt in, men eftersom jag skriver om min "viktresa" , så gör det ju ändå det - på ett sätt :)

Har haft lite funderingar på att starta en blogg för "vikt & maten", men känner att jag inte kommer hinna med 2 stycken bloggar, utan att en kommer bli lidande.. Så, det får bli antingen här -  eller ingenstans ! :)


Lämna gärna DIN åsikt!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Jag tycker helt klart du kan skriva om mat i bloggen!

2009-01-05 | 17:03:23
http://agnieszka.blogg.se/
Mia

Jag har sett den filmen (när jag var gravid kanske bör tilläggas) o jag lipade så mycket att jag fick andnöd! Usch vilken film!



ang ditt vikt o mat bloggande så tycker jag det är kul då jag själv försöker gå ner. Jag är imponerad av att du kan stå emot så många frestelser som du utsätts för. bra kämpat!



kram

2009-01-05 | 17:12:05
http://mammanmias.blogg.se/
Johanna

Eftersom det är en del av din vardag tycker jag att du ska skriva om det här :) Det är ju dessutom intressant och man kanske får sig nåt bra tips :)

2009-01-05 | 17:26:49
http://missyngve.blogg.se/
Anna

Ååh mat-inlägg låter toppen då jag själv försöker gå ner i vikt. Väger 10kg för mycket i dagsläget så det är dags att börja rasa hehe!



Tips på nyttig mat vill jag ha iaf =)

Hoppas du och familjen mår bra!

Kram

2009-01-05 | 18:10:47
http://lindblom86.blogg.se/
caroline

Hej, ja! klart att jag vill var med och tävla om den rosa!

2009-01-05 | 19:12:18
http://carolinue.blogg.se/
Jessica

Hej!

Nu har jag varit inne och läst några dagar utan och skriva så jag tycker att det kan var på sin plats nu! Måste först säga att det är fina barn ni har!

Vikten- ja den kämpar jag oxå med. Har sedan julimånad- mer eller mindre hållt koll på VAD och HUR MKT jag stoppar i mun, samt hur jag rör mig. Hade väl ett mål på 20 kg till nästan dagens datum men har 5 kg kvar. Detta kan reta mig lite men samtidigt försöker jag vända på det och vara glad åt dom 15 kg jag tappat istället! Nu försöker jag oxå köra lite enligt GI och trivs med det!

Jag tycker att det är roligt och läsa lite om din viktresa oxå och tycker inte denna förstör...Kan inte lägga den under en annan "kategori" men på denna sidan så skiljer man det lite utan och starta upp en TILL blogg. Förstår att du inte hinner. Jag har försökt men insåg att jag fixar inte det med tiden...har själv ocxå barn...8,6,5 år och 10 månader snart. Man är ju inte precis sysslolös :-) Tack för att jag får läsa din blogg och Lycka till med allt...Hörs säkert igen!

2009-01-05 | 19:33:00
tessan

jag tycker man kan ha en blandad blogg, bara kul med variation i inläggen =)kram

2009-01-05 | 20:44:27
http://ericasmamma.blogg.se/
Therese - Eira min ögonsten

Jag tycker du kan fortsätta med mat här inne :) Alla äter ju! Och den kan va bra att få lite roliga tips på mat man kan äta... Speciellt för mig för jag är kass att komma på nått att äta och ännu kassare på att äta RÄTT..



Jag har också sett den filmen.. Grinade som ett tok!! Riktigt sorglig film..

2009-01-05 | 20:47:34
http://eiraheidemo.blogg.se/
Anonym

snygg blogg (:

2009-01-05 | 22:14:00
http://ohmalinn.blogg.se/
emelie

det är ju din blogg, så blogga om vad du vill!! jag tycker om mat/gi inläggen. det är ju alltid bra att få tips. blir ju lätt att man bara äter samma saker.

2009-01-06 | 10:07:51