Utslagen hjältinna! :)

Efter flera timmars bus med mormor och Neo, och utan minsta lilla sömn på hela dagen, så slumrade dockan till i soffan vid 18-tiden. Nu, ligger hon och sover så gott i sin säng... Stumpan ♥





Vi åt tacos till middag idag. Mums. Jag åt givetvis tacosallad, med en klick gräddfil till. Skippade bröd och majs, som innehåller en mängd kolhydrater (ja iallafall det vita brödet...!)


Till efterrätt, som jag och Fredrik snart ska äta, blir det fruktsallad. Jag skippar dock vindruvorna och bananen, eftersom dessa innehåller - utöver fuktos - även sockerarten glukos. En frukt om dagen rekomenderas, och det är väl ungefär det jag får i mig genom fruktsalladen. Annars är jag dålig på att äta frukt... Trots att man ger Ninni ofta.


Och inte att förglömma, en klick len grädde till det
- njuuutning!


Ska se på en film till fruktsalladen, eller... äta fruktsallad till filmen? Hur som helst.

Det är alltså filmen Eden Lake vi ska se....


Nån som sett? Vad tyckte ni??


Ångrade mig nu när jag läste vad den handlade om, tror vi äter fruktsalladen INNAN vi ser filmen. Det känns nämligen inte som en film som man smaskar frukt till.... hihi


TREVLIG HELG PÅ ER ALLIHOP!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Emelie

En fråga:

Skulle lägga in en länk på min blogg, men får ju upp hela adressen, har sett att andra skrivit ngt, typ "här" eller var adressen går till!

Hur gör jag detta??

Kram

2009-02-06 | 22:17:55
http://emelieidafriberg.blogg.se/