Rubrik?

Som ni säkert förstår hade jag ingen ork att uppdatera mer igår. Så blir det ibland, och eftersom Fredrik går och lägger sig samtidigt som barnen - eftersom han jobbar natt - så brukar jag joina honom tidigt. För hur kul är det att sitta uppe ensam? :P Igår gick jag och la mig vid 21.oo i alla fall.


Och tur var väl det! För natten har varit sådär. Med två förkylda barn, Ninni som vaknar av sin hosta & Neo som knappt kan andas genom näsan, så kan man inte förvänta sig så mycket sömn. Mest synd är det ju såklart om kidsen.


Annars bjöd gårdagen på bankbesök, massa planering ihop med Steph och skrivande på den nya artikeln till minbebis.com. Fullt ös!



Nu ska jag öppna upp word och skriva klart en "ansökan", sen är det frukost som gäller innan det är dags för dagislämning vid 9.oo.


Eftersom gårdagen inte innehöll så mycket hemmasysslor så får jag ta tag i dessa idag istället. Tvätt  & disk & massa plock.


... och eftersom vi ska renovera köket så sålde vi vårat vita sideboard igår, eftersom det inte kommer få plats sen. Så alla sakerna som fanns i sideboardet ligger numera utspritt här och där. Måste ta tag i!






Men jag hann i alla fall fixa ett foto på Neo, som jag sedan hängde upp på hans kläd-krok. Fint!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


TantE

Naw. Vad fint det blev gumman! Mysigt med egna krokar!

2009-02-25 | 07:25:16
http://www.hondjur.wordpress.com
MammaRussin

Jättefint!!

2009-02-25 | 09:46:25
http://enburkrussin.blogspot.com
Line

du har så bra ideér. jag tycker det är jätte fint med foto. kommer nog att sno den idén för dig när vi flyttar till huset. Hoppas det är ok? kram

2009-02-26 | 10:16:34
http://linsanslycka.blogspot.com/