Puuuuust

Usch så trött jag är nu... Zzzzz....


Har lagat mat, ätit mat, plockat undan i hela lägenheten, tvättat, badat Ninni, gett Neo mat, lekt med Ninni, bytt om till pjamas o ny blöja, gjort välling, läst saga och nattat barnen... Gosh!


Fredrik är sjuk. Åt med oss och sen har han bara legat på soffan under duntäcket.....


Så, receptet på lassagnen kommer i morgon, lovar! Orkar inte just nu...




 

Ska mysa lite i soffan jag med sen ner i tvättstugan en sista gång. SEN, blir det sängen.

VÅr lilla prins, när jag och hans mormor åkte och valde golv.


Blev förresten ett Lineoleum golv, ett clickgolv som är som klinker - fast betydligt mjukare och varmare. Avskyr kalla golv, fossingarna fryser ju tårna av sig då ;)


Info, om det golvet vi valt:

Marmoleum click är ett högkvalitativt golvsystem som är lätt att lägga och är tillverkat av naturmaterial. Golven finns i många olika färger och är idealiska för kök, hall, lek- och arbetsrum.

Marmoleum click finns i plattor om 30x30 cm och paneler 90x30 cm. Det patenterade klicksystemet ger garanterat enkel och problemfri läggning.Med Marmoleum click kan du lätt omsätta dina vildaste drömmar i en vacker verklighet.


Toppskiktet är av linoleum som är ett naturmaterial tillverkat av linfröolja, kalksten, harts och miljövänliga färgpigment. Ytan är dessutom förstärkt med Topshield som ger ett ökat skydd mot repor och märken. En vattenavvisande träfiberskiva (HDF) ger stabilitet åt golvet. Underst sitter en ljuddämpande baksida av kork. Golvet är miljömärkt med svanen.


Linoleum har en enastående slitstyrka. Materialet är uppbyggt av naturliga råvaror och är helt kretsloppsanpassat.



Kommer bli kanonfint!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fia

Blev det med rutor då förresten? Glömde visst fråga det haha.



Åh betalar dom med. Inte illa :). Tänk om man hade ngn som gjorde det här hemma haha.

Jag vill verkligen renovera vårt kök, men nu ska v koncentera oss på att få ihop pengar till badrummet. Inte det lättaste när man är mammaledig och vill spara dagar samtidigt :p

2009-02-05 | 20:30:33
http://fiansess.blogg.se/
Caroline

Blev lite nyfiken på det här med golven.. finns det i olika "träfärger" typ ek etc. eller är det endast i klinkers imitationer? Är det tåligt mot ex. en känguru och en åsna...( LÄS HUNDAR ) ...

2009-02-07 | 13:43:20
http://jcav.wordpress.com