Morrn morrn!

Vi gick nyss upp. Både Ninni och Neo vaknade vid o3.4o så då hade jag fullt upp ett tag... men, efter nån timme sov de gott igen och jag kunde också krypa ner i sängen, och somna om.

Sen vaknade Neo vid o6-tiden och en stund senare kom Ninni. Så vi har bara legat och myst sen dess.. Skönt att ändå kunna ligga och dra sig..

Och jag gick och la mig vid 21.oo igår, så jag är ändå hyfsat utvilad :)



Frukost, påklädning och blöjbyte av båda barnen väntar. Sen ska vi gå till dagis och jag och Neo fortsätter med promenaden på egen hand en stund.. När vi sen kommer hem så är det äntligen min tur att äta frukost.

Det är nämligen bra att gå en promenad innan frukost, så att kroppen kommer igång med förbränningen direkt. Så, det är det jag försöker hålla - även att jag sedan är vråål hungrig när jag kommer hem :)


Annars blir det ganska lugnt idag. Jag ska se om tvättstugan är ledig... skulle nämligen behövt tvätta lite. Ska också fortsätta skriva min artikel för www.minbebis.com .


Vid 16.oo ska jag på "samtal" på dagis. Ska bli spännande att höra vad de kommer säga om stumpan, hur de har märkt att hon utvecklats sen hon började där i Augusti. 


Hm. Näe, förutom det så händer det inte speciellt mycket såvitt jag vet... Skönt det me i och för sig. 


Nähäpp. Nu får jag ta och göra i ordning barnen. 


Hörs sen! 






IDA - tänker på dig gumms!! 
och tänk på att för varje värk, är det en mindre! 

Är nyfiken på eran nya söta familjemedlem, väntar på sms för att höra vad det blev för en filur & för att höra så allt gick bra!  
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Ci'ssi

Låter som en alldeles lagom dag!!

2009-02-05 | 19:23:08
http://cissislife.blogspot.com