Eh, what?

Glömde skriva om vikten igår, så det kommer nu istället.


Precis som jag trodde så blev det + på vågen denna gången. Inte mycket, men ett plus är ändå ett plus. Suck. +0,2 för att vara exakt.


Nu är det så att jag blir helt manisk när det står + på vågen, eller om det bara sker yttepyttiga minus. Då väger jag mig ofta, för att se att det börjar gå på rätt håll igen. Så, även denna gången.


Hoppade upp på vågen i morse också och vet ni va konstigt? Då visar den helt plötsligt - 1,8 sen gårdagen! *förvirrad*


Våger står på exakt samma plats och inga andra förändringar är gjorda, förutom rivstarten - men den började jag ju med i måndags, så det e ju inte mest troligt att det beror på den heller... (tyvär? hehe)
 

Näe, vadå att jag blev paff! Men visst, hoppas bara det håller i sig.. :P Jag kommer ändå registrera vikten som +0,2 kg, för det var ju det vågen stannade på i går, tisdag = mina vägdagar.
 


Men, är det någon som har nån teori? Vet att vikten kan pendla, men inte SÅ mycket! Hmm...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


maria

Halloj! Vad du är duktig med ditt GI! Men du, väg dig på tom mage direkt på morgonen, eller det är kanske det du gör? När jag körde första fasen i mitt GI:ande åt jag inget bröd, potatis, pasta, varma rotfrukter alls... Det var väldigt effektivt=) Men nu äter jag lite bröd, fortfarande ingen pasta( för jag gillar inte det längre) men har börjat motionera mer för annars orkar man inte (på en sån stram diet=))

kram

ps. fin design du har nu=)

2009-02-04 | 08:11:47
http://ekersens.blogg
Cissi

God morgon! Mycket märkligt det där med vikten må jag säga. Dock ska jag också säga att jag tycker du är sjukt duktig som kämpar på!



Hoppas ni får en bra dag!

KRAM

2009-02-04 | 08:21:05
http://cissislife.blogspot.com
Annika, Emma & Kajsa

Men så håller d på för mig oxå, jag blir galen! Ena dan står d en vikt, nästa har jag GÅTT UPP 1,5 kg! Man blir ju helt deprimerad... Men d är bara o kämpa på! Kram

2009-02-04 | 08:26:17
http://mammaanka.blogspot.com
Ida

hihi du e ju EXAKT som mig..måste väga mej dan efter igen för o se så de inte ökat ännu mer eller kanske tom minskat =)

Ja hade oxå + på min våg igår men ja skrev inget om de denna gången hehe..+ 1 kg för faaan..va glad för 0.2 du ..Puss o kjam...Fin design..

2009-02-04 | 08:47:25
http://idasilverbark.blogg.se/
Johanna

Kan ju kännas lite skumt när den pendlar så mycket. Min teori är att det kan vara vattenansamling. Jag har det lite då och då, och kan variera på 1-2 kg... Hoppas på det i ditt fall :-) Duktig är du i alla fall!

2009-02-04 | 09:08:46
http://mammamuochlillfis.blogg.se/
Pia - den VÄRKliga mamman

Vet du, jag förstår dig, känner likadant... man blir helt nojjig,, men ta ett måttband och mät midja, lår... ja där du vill och se om det blir resultat där istället. Väga sig ska man ju alltid göra samma tid på dagen, ex på morgonen innan man ätit nåt. PÅ kvällen kan man helt plötsligt ha gått upp 1 kg..

Jag tycker du kämpar på bra, men haka inte upp dig på vikten bara. Det är ju hur du känner dig i din kropp som räknas. Iom att du rör dig så förvandlas fett till muskler och som du säkert vet så väger muskler mer än fett...



Lycka till med allt vännen!!!



2009-02-04 | 09:44:05
http://www.pia.sakerochting.se
Carolina

Skumt ju, men vågen kan ju variera ang om när på dagen man väger sig osv... Kika gärna in o var med i min tävling! Kram

2009-02-04 | 11:01:18
http://carolina1979.blogg.se/
ninni

Åh jag vill också ha lite av dels din goda röra på vitkålen och sen din karaktär... jag borde absolut gå ner nåt kilo, men hmmm när godis är så gott...

Ha en bra dag

2009-02-04 | 11:01:22
http://ninnih.blogspot.com
Fia

Det beror mkt på om du har ätit mer dagen innan (för du väger dig innan frukost på morgonen??). Hur sent du ätit jämfört med veckan innan, och om du vart på toa med både nr1 o 2 ;).

Tyvärr kan man ju inte riktigt lita på vågen när man bantar, mäter du dig ngn gång??



Lycka till. Du är kanonduktig i vilket fall Lina!

Kram kram

2009-02-04 | 11:33:53
http://fiansess.blogg.se/