Pintetto till middag!
En smet av 3 ägg, 5 dl mjöl och 3 dl vatten... och 3/4 tsk salt.
1 squash, två små morötter (eller som vi, en stor) och 1 lök
Riv!
och så ner i smeten med att!
Stek pannkakorna i olja - antingen häller du på lite efter varje kaka, eller häller du 1,5 dl i smeten.
Klara - Mums!
Pannkakorna måste doppas i äkta kinesisk soya ...
... som man späder med liiite vatten och för att piffa till smaken ytterligare kan man ha skalade sesamfrön i soyan. Mumsigt!
Middagsbordet!
Denna rätten har vi (mina föräldrar) tagit med oss hem från Korea. Jovisst, jag har bott i Korea - i ett helt år! De ni! :)
Hur som helst så ska man såklart äta den sittandes på golvet, i skräddarställning och med kinapinnar. Men att avnjuta dom vid ett middagsbord och med kniv och gaffel funkar såklart också finfint! :p
att kommentera mitt inlägg :)
åh vad mysigt ni ser ut att ha det! har gjort de där några gånger. mycket goda!
säger som alltid, vi måste ses snart!
kram
se ju jätte gott ut. tror att jag ska försöka på mig att göra de i morgon
kram
Hejsan! Jag ber om ursäkt om du inte gillar reklam då kan du bara ta bort det här. Men jag skulle bli vädligt glad om du ville boosta min bild här: http://www.samsung.com/se/current/campaign/boost/site/index.html?cid=se<u>viral</u>boost_10001#/start/linear/3560 Det är bara 2 klick o tar typ 10 sekunder.
Tack på förhand!
Ohh det där receptet måste vi pröva på någon dag snart! Ska man doppa hela pannkakan i soyan eller bara en liten bit för varje tugga?
kramis
Bott i korea, nej gud av fräckt!
Mums vad gott de ser ut! De måste vi göra här hemma nån dag, tack för tips! Alltid kul o se bilder oxå på hur de ser ut så man vet att man gjort rätt ;)
kram kram