Kalas!

Nu på kvällen var vi på kalas! En av världens bästa pappor fyllde nämligen år! (MIN då såklart - den andra jag syftade på är Fredrik ju!) :p Supermysig kväll med fika på deras balkong samtidigt som solen sken från en vindstilla himmel...



Underbara tårtan som min mamma bakat! (hur jag än gör, blir mina inte alls lika goda.. är det inte konstigt?) :) Fast det är klart, denna smakade jag inte utan snälla mamma hade gjort GI vänlig fruktsallad till mig istället. Men hey, man behöver ju inte ens smaka för att se hur god den är. Inte sant? :)



Ninni plockade 3 mogna paprikor som mormor hade odlat på deras balkong, som vi sedan fick med oss hem. Ska blir riktigt kul att få provsmaka. Smakar dom som dom i affären, tror ni? :)



Massa lek, bus och skoj senare brummade vi hemåt med två trötta barn...





Ninni var ju som sagt på VC innan idag men inte blev vi mycket klokare för det. Doktorn konstaterade att det var blåsor, men trodde inte att det smittade - inte heller att det var vattkoppor. Men, vi fick iaf tavegyl utskrivet till stumpan, som hon fick strax innan läggdags.


Hoppas nu hon slipper klia ihjäl sig i natt!


Nu är det sängen som gäller för både min och Fredriks del. Jag är blixtertrött och Fredrik ska ju upp kring midnatt eftersom han börjar jobba vid 00.30. Fullt ös medvetslös! :p









Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Line

vilken härlig tårta. Den ser jätte good ut. Jag är helt galet glad för tårtor, bakelser och bullar. Jag ser att du och din mamma har talang för mycket som ni tillverka med era händer och idéer.



stackars Ninni! kunder dom verkligen inte se vad det var. Hoppas hon inte blir allt för slö av medicinen. jag åt ju den de sista veckorna under graviditeten pga av klåda och nån allergichock som dom inte visste var det var. Jag blev i alla fall väldigt slö av den. Hoppas ´hon piggnar på sig och att utslagen ge med sig.

kram Line

2009-08-25 | 07:43:06
http://linsanslycka.blogspot.com