Små fossingar blir större, tydligen?

Ska strax bege mig hemifrån för att hämta hem Ninni från dagis.


Efter dagis ska vi två handla nya skor till Ninni, något hon tjatat om sedan hon hörde när jag nämde det för Fredrik igår. Gympaskor. Det behövs verkligen eftersom jag igår (!) inte fick på stumpan hennes "gamla" gympadojjor. Konstigt, var ju bara ett par dagar sen hon hade dom!


Äre så att fötterna kan växa ur ett par skor, bara sådär? För det är verkligen omöjligt att få på henne skorna, trots en hel del tappra försök :p


Sen, fick jag nyss in en order från Haileys som jag ska posta och förhoppningsvis (hoppas!) har det kommit en avi till mig i brevlådan - som säger att jag kan hämta mina fiiiina vaxdukar och "fuskskinn"! ... som jag som sagt ska klä om stolsdynorna i köket med.

Håll tummarna!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Line

Hörde att du inte komma in på min blogg, men jag har inte kunnat lämna min bloggadress i rutan innan, hoppas det funkar nu.

2009-08-19 | 13:53:55
http://linsanslycka.blogspot.com
Agnieszka

Hihi vi gjorde en beställning från dem med, blev en svart duk med vita prickar, och så 2 plädar, dem kan vara sköna att ha nu under sensommaren när vi bor i huset och kanske vill sitta ute lite och dricka vin eller så!



kramis

2009-08-19 | 14:24:45
http://agnieszka.blogg.se/
Anonym

Kolla så inte någon av ungarna stoppat något i ninnis gympaskor. Ibland hittar man riktiga fynd i barnens skor.

2009-08-19 | 19:41:53
http://faniljenpetersen.blogspot.com
Emelie

Hejsan!

Har beställd det glaset med tre rostfria stickor i, har hällt i lamp olja men vi får ingen låga. Oljan har funnits i glaset nu i över ett dygn!

Hur gjorde du?

Kram

2009-08-20 | 15:38:12
http://emelieidafriberg.blogg.se/