Gårdagens kaosmorgon!

Ja igår var det verkligen kaos vid frukostbordet!

Det började med att Ninni tappade sin leverpastejsmörgås på golvet - givetvis med leverpastejen neråt vad annars lixom - och blev hysteriskt ledsen.

En ny leverpastejsmörgås och miljoner tårar senare åkte Ninnis yoghurtskål ner i golvet, för att stänka upp på både stolsben och mina byxor.

När jag går iväg för att ta av mig byxorna så får Neo tag i Ninnis mjölkglas och en härlig blandning av yoghurt och mjölk ligger på golvet, samtidigt som Ninnis nya leverpastejsmörgås simmar omkring i mjölken på bordet. Ninni nyper lillebror som hämd vilket resulterar i hysteriska gråtatacker från båda ungarna. Suck!



Räknade till tio innan jag bar ut ungarna till soffan och bolibompa, medan jag tog fram disktrasan och fyllde mopphinken med vatten -  för att börja städa upp kaoset. Inte alla som har nytvättat köksgolv innan klockan 7 på morgonen! ;)

Pustade ut 5 minuter framför datorn i väntan på att golvet skulle torka och vi kunde fortsätta frukosten, då jag halkar in på kompisens blogg som precis uppdaterats i något i stil med:


"klockan är 7.00 och barnen sover fortfarande. Jag har hunnit duscha, sminka mig och ätit frukost - nu sitter jag och njuter av regnet som smattrar på rutan


Ja, vad ska man säga i ett sånt läge? Rubba det i ansiktet på mig bara! :p


Hur som helst så kunde vi ganska snart fortsätta vår frukost i lugn och ro, med tända ljus och allt.


Men OJ vilken start på morgonen det blev!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


ida

haha det var faktiskt mycket roligt :D en annan morgon är det tvärtom... hoppas ni haft en mer stillsam morgon idag. kram!