Sömntuta, Mat & Bak

Det gråa vädret försvann och det blev ett riktigt härligt höstväder ute, med strålande sol. Vi gick en lagom lång promenad, det märks verkligen att man är i slutet på graviditeten. Ansträngande och flåsande tuffade jag fram, hihi. Kanske inte riktigt så illa, men jobbigt var det i alla fall... tur vi kunde gå sakta, i vår egen takt, eftersom vi hade all tid i världen....

På väg hem somnade Ninni i vagnen, inte så konstigt eftersom hon vaknade vid 6 i morse - och då var klockan 12.2o. Så, hon fick fortsätta sin skönhetssömn medan vi packade in varorna som vi inhandlat på Willys.




Men efter en timmes skönhetssömn tyckte mamma Mu (läs;jag) att det räckte, och gick och väckte stumpan. Det blev fika på trappan,  kaffe/saft och winerbröd. Ninni fick smaka en premiärbit (första gången alltså..) och visst slank det ner! Tokiga jag som trodde något annat.... :)





 I dag har vi bestämt att vi ska äta lite tidigare än vanligt, och ta nåt lite enklare ikväll istället. Så snart ska jag sätta igång att göra Raggmunk och steka bacon. Är uppvuxen med det och det är helt klart en favorit, sååå gott! :)




Har också hittat ett recept på Äppelknyten i en tidning, som jag bara inte kunde motstå. Så, äpplena är Fredrik ute och plockar åt mig i trädgården och sen ska det även sättas igång och bakas. Nytt recept är alltid spännande att testa! :)


Hoppas ni har en lika underbar dag som jag?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Låter som om ni har en riktigt toppendag. Härligt med det underbara vädret. Vi har haft likdant nu i tre dagar och hoppas det håller i sig i morgon också. Söt sömntuta föresten!!

2008-09-25 | 15:00:54
http://cissislife.blogspot.com