Snart läggdax

Dagen har sprungit iväg med en himla fart tycker jag. Hade ju besök på förmiddagen och resten av dagen har jag och Ninni bara myst en massa. Busat, lekt med lera, varit nere vid ån och kastat sten i vattnet, gungat, ätit frukt mm

Sov också middag ihop, det minsann. En välbehövdlig lur för mamma Mu :) Döskönt att slumra till nån timme sådär mitt på dagen, speciellt nu när man sover så dåligt på nätterna..

Ryggbesvär har jag också drabbats av, har så jädrans ont i ryggen.. antar det är graviditeten... Har ju en rejäl svank "i vanliga fall", och det är klart det blir värre med denna magen i vädret... Inte så långt kvar nu i alla fall, "bara" 10 veckor :D


Har precis ätit. Chicken-nuggets, Bulgur, sallad & sötsur sås. En favorit här hemma och Ninni äter som bara den. Härligt!


I morgon ska jag ha en rejäl plugg-dag medan Ninni spenderar ett par timmar på dagis. Hoppas också på att få besked från försäkringskassan imorrn, ang om jag blir beviljad HP eller inte...


Nehepps, nu ska jag och Ninni bada - skönt eftersom vi nyss var ute en sväng i trädgården, och det är minsann inte varmt ute längre! Sen, är det läggdax för Ninnis del och antagligen kommer det en till uppdatering här då, i lugn o ro :)


"gammal badbild på Ninninusen"



 

Vad hittar ni på just nu då ? *nyfiken* :P

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


ME&MY

jag ser på tv, läser din blogg och nattar Millie (som jag hör ligger och blurrar i sin spjälsäng)samtidigt..

2008-09-02 | 19:31:36
http://desbarrar.blogg.se/
Fia

Mys med lite familjebad:)



nuggets o bulgur lät ju inte helt fel:)



Ha en trevlig kväll!!



Kramar

2008-09-02 | 19:37:48
http://dagarmedfia.blogg.se/
Ankizz med Jonathan

Flittig som man är har ja precis kommit hem från ett spinning-pass.

Min käre man var hemma med Jonathan.

2008-09-02 | 19:43:47
http://ankizz.spaces.live.com/
Cissi

Låter som en härlig dag. Här har vi haft en lugn inomhusdag faktiskt. Jag är inte riktigt bra från min rejäla förkylning än och har inte så mycket energi. Nu sover båda barnen sen en timme tillbaka, och vi sitter i soffan och slappar. Tror jag snart ska krypa ner. Är fasligt trött.

2008-09-02 | 20:26:34
http://cissislife.blogspot.com
Helené

Elton har precis somnat efter lite magont, så jag passa på o läsa lite bloggar o ska nu kika på toa o kissa ;) Sedan väntar sängen fär mej oxå!



Hon är så söt Ninni :)

2008-09-02 | 21:44:57
http://missh.bloggagratis.se