Ny mobiltelefon?

När klockan var 8.10 satt jag i bilen, på Willys parkering.



- Tusan, de öppnar inte förren 9.oo på söndagar..

Är det inte typiskt?


Åkte vidare till City Gross och där var de minsann morgonpigga! Lunkade omkring där inne, nästintill ensam, och handlade det jag skulle. Behövde bla mjölk & bröd, som nästan var helt slut där hemma. På vägen hem igen stannade jag till vid macken och köpte nybakta varma frallor - de godaste av dom goda! Lite dyrare, men som sagt - godast!


Åkte hem och mumsade frukost med resten av familjen. Förmiddagen har gått åt till massa mys och bus och nu ligger Ninni och vilar...


När stumpan har vaknat så ska vi åka ut på äventyr, hela familjen. Vet inte riktigt vart ännu, men vagnen och skötväskan ligger redan i bilen, packade och klara. Blir kanske så att vi åker ut till Alljungen och promenerar en sväng, där är det ju kanonfint.. Eller Ronneby brunnspark?  *funderar*


Ska också stanna till och kika på en ny mobiltelefon till mig. Den jag har nu är bara lite över året gammal, men den är heelt wakko. Displayen funkar inte som den ska (skiftar i massa olika färger för att sedan bli helt vit, återgå till det normala och sen bli grå, så man inte ser ett skvatt) Knappsatsen är sprucken (bara av att man tryckt på knapparna, tydligen ett vanligt fel på den modellen.. har ja hört nu i efterhand...) och 3 knappar fungerar inte alls.


Så, även att det grämer mig - så måste jag ut o kika på en ny. Nån som har förslag på fabrikat/modell? Med eller utan "lucka"? Annat man bör tänka på...? Jag använder mest min till att ta bilder... och skicka sms... :)

Den jag har idag är en Walkman - en musiktelefon. Visst är det kul att det blir bra ljud när man spelar upp låtar, men ärligt talat. Hur ofta gör jag det? Så, näe.. ganska onödigt att satsa på en "musik-mobil" känner jag...


men snygga är dom! En sån jag har i dagsläget...


Vi får väl se vad, och ens OM, det blir ett köp under dagen.
Maybee, Maybee not! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sara

haha, den där mobilen har ja oxå hört massa skit om! skratta

2008-09-28 | 12:48:16
http://tiger.blogg.se/
Diana

Tack för söt kommentar! :) Söt design du har på din blogg förresten! :)

2008-09-28 | 12:51:35
http://dianasblogg.blogg.se/
Nina

Min brorsa köpte nyligen ny telefon, en Nokia 5000. Den var billig (ca 100€), har kamera och jag är rätt säker på att det går att sända mess med den ;)

2008-09-28 | 13:12:31
http://niini.blogg.se/
SoffiZ

Min lilla prins heter Oliwer och är snart 3 månader=)Kul o hitta en tävling=)

2008-09-28 | 14:23:58
http://soffiz.blogg.se/
Line

ÅÅ vad det låter gott med nybakta frallor. vad blev det för en härlig utflykt.?? jag har varit i brunnsparken och kollat in loppisen med min föräldrar. Pierre har jobbat natten så han behövde sova. Nästa helg ska vi handla både spjälsäng, skötbord och lite annat på ikea. ska bli så skoj.

ha den bra dag i det härliga vädret

kram Line

2008-09-28 | 15:56:03
http://pinepo.bloggagratis.se/
mamma russin

jag köpte en nokia 6500 slide, helt toppen bra.. jag är så nöjd med den.. och den tar super fina kort.. nästan alla mina blogg kort är tagna med min mobil..:)

hoppas du hittar nån bra..

kram

2008-09-28 | 16:05:33
http://enburkrussin.blogg.se/
Agnieszka

Jag tycker att du lämnar in mobilen på reperation, man har ju 2 års garanti på elektronik! Jag har en Nokia N95, lite dyr telefon men bra kamera som man alltid har till hands!

Med oss är det sådär, jag är dunderförkyld och kroppen är helt off... men annars är det bra. Är i vecka 23+ någonting, håller inte riktigt räkningen just nu=)

Kraamar

2008-09-28 | 17:08:39
http://agnieszka.blogg.se/
GUINEVERE

Jag har haft en bra helg hittills :)

Var ute i stallet både igår och idag och jag är lite mör i benen ;)

Nu ska jag nog synda lite och gå å köpa lite godis :P hihi!

Willys öppettider är inte att leka med, hu för att inte öppna tidigt på morgonen :P

Ta hand om dig, tösabiten. Krama!

2008-09-28 | 18:47:45
http://bloggingbyguinevere.blogg.se/
Ulrika

Hej!

Hoppas ni haft det riktigt bra på er utflykt idag. :)

Visst är det gott med nybakta frallor.

ha en fin kväll!

Kram

2008-09-28 | 19:01:23
http://mittmirakel.blogg.se/