Morrn Morrn!

Har precis intagit dagens frukost - vaknade upp DÖ-hungrig - och ska alldeles strax ringa till Ninnis dagis och säga att hon blir hemma idag. Hon somnade visserligen enkelt igår, och har sovit hela natten - förutom vid 2 tillfällen då hon hostat till lite, men somnat om igen direkt efter. Så hostmedicinen verkar fungerat toppen!

Skönt att få de där välbehövdliga timmarnas skönhetssömn. Men, hostan håller i sig och jag vet inte riktigt om hon är pigg nog att vara på dagis, så bättre att ta det säkra före det osäkra. Dagis finns ju kvar och imorgon får hon gå dit och busa av sig igen, om hon känns tillräckligt frisk under dagen.. :) Svamligt men ah, jag hoppas ni fattar....

Kul att så många svarade på Fredriks inlägg. Han hoppar & studsar, tackar & bockar! :)



Kan ju förresten tillägga att jag inte är helt anti tavlorna.... MEN... jag fick inte köpa en rosa matta till vardagsrummet (fatta va snyggt det skulle varit! Jag och min mamma hittade den perfekta!)


Så, what comes around, goes around. Right? hihi
Så vi får väl se om det blir nån tavla eller inte...



Ska köra in Fredrik till jobbet vid 8.45 och sen åker vi nog hem en sväng till Ninnis mormor. Har lite småfunderingar på att åka in till stan o gå en sväng också.. får väl se hur det blir med den saken...

Så, hörs senare! Tudeluu!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

God morgon!

Låter smart att ha henne hemma en dag till. Ang tavlorna tyckte jag de skulle bli riktigt fina. Tänk dig den första han la upp, ovan för era "skoskåp" när ni fått dem svarta. Kanon jue!

2008-09-16 | 08:10:47
http://cissislife.blogspot.com
sarah

Hej babe. Ja dom blev söta. Men nu funderar vi på att ha andra :P . Ska testa lite idag också . :) hihi .Men det är roligt att testa sig fram så ju :)

Ja bröllopet kommer äga rum i Karlskrona :) i skoooogen :P hehe . Klart att ni får en inbjudan dddahh!! . ;) . Jag hoppas att ni är friska och JAg som alltid är förkyld pirrigt!. Tänk om jag ligger sjuk :(.. Puss o Kram hela dan *saknar med tacokvällarna!

2008-09-16 | 08:38:18
http://sarahsglitter.blogg.se/
Fia

Åh vad härligt att hon är bättre!

Hopaps ni får en toppendag och att Nnni är frisk nog för lite lek&bus på dagis imorn igen.

2008-09-16 | 10:00:21
http://fiansess.blogg.se/
Thessan

Hmmm ska han få upp tavlorna så ska du få en rosa matta!!! :P

2008-09-16 | 13:48:19
http://tessibonkaan.blogg.se/
anne

nämen här va det stil i designen. VÄLDIGT FINT!! Så kul o se nya bloggar =) Söt din ninni e! Min Aleksi är 3,5 år och lilltjejen Elina blir 1 år i oktober =)

2008-09-16 | 14:50:09
http://lyckligmamma85.blogspot.com
Jen

Va!? Ingen rosa matta?

Ja men då ska han inte gnälla :P

Men det var kul att höra lite av hans reality :)



Tack detsamma du söta!

2008-09-16 | 15:17:04
http://pansky.blogg.se/
Lina

De är 3,5 och nyfyllda 1 =)

2008-09-16 | 15:24:52
http://neithotep.blogg.se/