God Morgon!

Det är grått ute idag, och världens dimma... Regnet hänger i luften och jag är säker på att det brakar loss en ordentlig skur snart..


Målade listerna i hallen under gårdagen. Idag ska de målas en gång till, sen är vi så gott som klara för att inreda den :) Spännande! Pratade med min mamma och spånade lite ideer, som både är praktiska och som inte kostar skjortan! Tror det kan bli rätt bra... :) 
 

I dag vet jag inte riktigt vad jag och Ninni ska hitta på.. Har tvättstugan idag också så vi kommer nog hålla oss på hemmaplan.. Skulle behövt köpa vit sprayfärg samt färg att färga ett par "påsar", som är till ett av "hall-projekten".. Kanske tar vi oss en promenad, om vädret tillåter...



Graviditeten; Jag går in i vecka 31 i morgon. Jisses alltså, tiden bara rinner iväg! Jag har fortfarande inte fått hem nån kallelse till tillväxt UL jag fått beviljat att göra i v 32 - alltså nästa vecka.. 

Att de alltid ska vara så sena... Nån som hört ordet framförhållning? Jag vill ju veta... NU! :) 


Börjar bli nervös, inför förlossning och allt där till.. Hur ska det gå med allt? Vad har vi egentligen gett oss in på? Hur kommer Ninni fixa det här med att "hux flux" ha ett syskon? Lite ångestladdat, men ändå - Åh, vad vi längtar!


Lämnar man sugrören i Ninnihöjd - får man helt enkelt skylla sig själv! :D 
Vår Busfia!
- ser ni va nöjd hon ser ut ? :P
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Vädret är samma här. Grått och disigt. Inge roligt! Liam är förkyld och gnällig så han får vara hemma från dagis idag. Alvin snorar han med. Blir nog att sitta inne idag, dock måste vi åka och veckohandla. Hoppas ni får en bra dag!!

2008-09-08 | 08:49:00
http://cissislife.blogspot.com
mona

haha, känner igen det där.. farligt att lämna ngt framme nu för tiden...

våran wilma har ju blivit mästare på att klättra nu med sedan dagis började, så här spelar det ingen roll vart man lägger saker.. hehe

spännande med ultraljud, hoppas ni får reda på tiden snart då=)

2008-09-08 | 08:56:44
http://mownlaiz.blogg.se/
Pia

Ha ha så söt hon är!!!



kramen o ha en underbar dag!

/ Pia

2008-09-08 | 09:43:03
http://piiiiz.blogg.se/
Jonna

Förstår att det känns nervöst nu när det närmar sig. Ändå att det säkert kommer att bli väldigt tufft så får man ju hoppas att barnen kommer att ha stor glädje av varandra när de blir lite större. Theo och Thilda har jättekul ihop (när d inte slåss eller bråkar om leksaker eller sånt som hör syskon till haha)!



Har du läst etik och livsfrågor? Fick för mej att du läste den i våras!? Tänkte bara om du ville sälja din bok isf..



Ha en bra dag! Det är faktiskt rätt skönt ute, trots dimman och det gråa, kände jag när jag lämnade Theo på dagis. Nu ska jag plugga!

2008-09-08 | 09:58:02
http://jonnaa.blogg.se/
Agnieszka

Shit och jag som först trodde att hon har ritat på bordet och golvet, tur att det bara var Sugrör då=)

kramar

2008-09-08 | 10:21:13
http://agnieszka.blogg.se/
Linda med familj

Oj vad nöjd honser ut, stoltheten själv :)

Ta det lugnt vännen ni kommer att fixa detta galant!!!!

2008-09-08 | 10:39:14
http://babymyz.blogg.se/
Mawriii

Hej Lina! Tack så mycket, och grattis tillbak:) är beräknad till den 14 februari. Ska göra Ul på tisdag så då lär det väl ändras lite förstås. Jag har mått dåligt, men nu är det bättre.illamående från morgon till kväll.inget kul alls. har gått 17 plus 1 idag, tiden rinner iväg=) william är 2 år, fyllde den 13 aug. Hur gammal är din lilla tjeja? Hon är så söt så söt, brukar kika i din blogg emellanåt=) Sköt om er! Kram

2008-09-08 | 11:15:54
Boel

Vilken lycka att få kasta ut sugrör!

2008-09-08 | 12:10:29
http://lavender.blogg.se/
Thessan

Plockepinn ;)

2008-09-08 | 16:52:40
http://tessibonkaan.blogg.se/