Vet ni vad?

Jag har planer för kvällen. Egna planer, utan sambo och barn. Jag ska ut och äta på restaurang. Med mitt jobb.


Tackade först nej, eftersom jag inte hade någon som helst lust och det kändes som om jag "inte hann". Men alla era goa komentarer om "att inte ha dåligt samvete för att lämna barnen ensamma med pappa" och "unna dig själv något ibland", verkar ha gjort susen.

"julpynta" kan jag göra en annan dag.. faktiskt...


Men den "slutgiltliga knuffen" kom nyss, när en av mina arbetskollegor ringde mig på mobilen. Han tyckte minsann jag skulle följa med, så vi kunde tjöta lite.. hihi. Vad glad man blir! :)


Nu handlar det ju visserligen bara om en timme, eller två, eftersom jag inte följer med dom ut på puben sen.. (ammar ju Neo och har inte införskaffat nån pump ännu..)  Men ändå. Jag ser faktiskt fram emot det! :)


Nu är det bara den eviga fråga.. Vad ska jag ha på mig? Känns som om jag skulle behöva handla upp en helt ny garderob alltså. Ärligt. Vet att "många tjejer" inte tycker de har några kläder (fast de har massa fint!) men jag har verkligen inga... Minns inte ens sist jag köpte ett nytt klädesplagg till mig själv... joo, måste varit i somras. Mammakläder.


Men, nåt måste jag ju kunna rota fram. Förhoppningsvis :P


Och ikväll kommer ju min styrka sättas på prov. Äter ju enligt GI och förhoppningsvis lyckas jag motstå de flesta frestelser ikväll med... kommer bli svårt, men jag ska minsann stå på mig.... hoppas jag..... Håll tummarna! :D



* puss på dig brossan *

Love them!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


tessan

hur länge har du kört gi nu? o hur mycket har du gått ner? jag tänkte testa lchf, det är ju som gi typ. kram hoppas du får en toppenkväll, det förtjänar du =)

2008-11-28 | 16:28:37
http://ericasmamma.blogg.se/
Thessan

Hoppas du får det riktigt trevligt! Det är du värd :)

2008-11-28 | 17:01:20
http://tessibonkaan.blogg.se/
Carola L

Hade jag haft en så liten hade jag inte velat gå ifrån den - jag ser inget fel i att göra det om man kan, mina barn har inte fungerat så utan det har varit mycket amning. Däremot har de fått följa med på många saker från start - den minsta varit med på både föreläsningar och seminarier och redovisningar på universitetet (hon föddes 2 veckor efter jag börjar plugga)

Hoppas att du får trevligt i kväll!

2008-11-28 | 17:22:14
http://mammamuh.blogg.se/
Agnieszka

Ohh så skönt att du äntligen ska få komma iväg och vara Lina!!!! Jag tycker att du gott kan unna dig smarrig mat och inte vara helt insnöad på GI ikväll då detta är DIN kväll!!!!

kramar

2008-11-28 | 17:40:23
http://agnieszka.blogg.se/
Ida

Härligt med planer :) Hoppas verkligen du får det trevligt! :)

2008-11-28 | 17:52:42
http://lifeisfordummies.blogg.se/
Fia

Hoppas du får det trevligt på middagen med jobbet:) Låter mysigt det:D

2008-11-28 | 18:03:45
http://dagarmedfia.blogg.se/
Ulrika

Låter kul och hoppas och tror att du hittat nått bra att ha på dig, du kommer att få super kul, längtar själv tills imorgon när det är min tur att gå på personalfest....



Kram

Lisen

Härligt! Vad bra att du hängde med. Hoppas att du hade en toppenkväll!

2008-11-28 | 21:55:06
http://www.kalasbolaget.blogspot.com
SagoElin

Åååh, ha den finaste underbaraste kvällen sötnos! Kramar!

2008-11-28 | 22:38:40
http://sagoelin.blogg.se/