Tingeling

Japp, idag är båda barnen hemma. Fredrik är på jobbet och slutar inte fören 17.30 nångång.. tråk.


Men, idag har jag bestämt att vi bara ska ta det lugnt. Städade ju undan det mesta igår, disken är ren och tvätten är vikt.. så det blir bara massa mys.

Ska inviga den nya Walt Disney filmen, Tingeling, tänkte jag. Det går ju "förhandstitt" på Playhouse Disney och den verkar riktigt mysig! 



Landet Ingenstans förbereder sig älvorna att ta våren till Fastlandet, men det är inte alla älvorna som får följa med på resan. Bara älvor som arbetar med blommor, djur, ljus och vatten som får åka, inte Tingeling som är en kastrullälva. Envis som hon är tror Tingeling att detta betyder att hon varken är speciell eller värdefull. Hon ber därför sina nya vänner Vinka, Iridessa, Rosetta och Silverdagg att lära ut sina förmågor.

Men Tingeling vänder därmed ryggen till den hon verkligen är. När hon försöker byta ut sina talanger blir följderna katastrofala - hela våren är i fara! Med lite hjälp från sina vänner erfar
Tingeling att nyckeln till problemen ligger i hennes egna unika förmågor. Hon upptäcker att om hon är sann mot sig själv kan magiska saker hända.




Ska bli skönt att slippa Pippi, Dora, Svampbob och Horton för ett tag. Nytt är bra! :)




Fick mig förresten en glad överraskning när jag loggade in på Tradera i morse. Nu är auktionerna uppe i 1600 totalt! På saker som man ändå inte använder... Galet! :) Och fortfarande är det flera dagar kvar på de flesta.. *hejja mig .. hehe


Hörs lite senare, nu ska vi äta frukost!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Skönt med en massa extrapengar!!!!!

2008-11-28 | 09:32:58
http://agnieszka.blogg.se/
sanna

japp jag fick sova !

ja visst går det faktiskt bra på tradera nu ? även fast det snart är jul ! kramkram

2008-11-28 | 10:23:25
http://www.lyckborg.com
SagoElin

Ååååh, var den braa? Jag vill verkligen, verkligen se den!! Och den där Nikki oxå.. renen du vet ;) Kram

2008-11-28 | 22:31:30
http://sagoelin.blogg.se/