Svar till "anonym"!

Svar till dig som skrev;

"Men snälla nån, alla kanske stressar till dagis nån gång men du har ju inte ens något att passa som ett jobb menar jag. 10 min FÖR sent finns väl inte när du har femton timmar och hämtar tidigare om du vill när du vill och även lämnar senare OM du vill. Inget dagis bryr sig om sånt. Bara du håller dig inom dina timmar. "



Vadå "inget dagis bryr sig om sånt" ?? Hur i hela fridens namn vet du det? *förvånad över ditt val av uttryck* Har du varit på varenda dagis?

Näedu. I så fall har du missat Ninnis. Här går 15-timmars barnen på dagis tisdagar, onsdagar, torsdagar och det finns TVÅ tidsramar att välja mellan.

Antingen 8.30 - 13.3o ELLER 9.oo - 14.oo


Har egentligen svårt att tänka mig att nåt dagis låter 15-timmarsbarnen komma och gå som dom vill. Borde ju bli kaos! Vem kom när? Vem ska hem, vilken tid?

- Men, jag har defentivt inte varit på alla dagis, så vad vet jag... Tänker just därför inte yttra mig om det!


Det är väl lika viktigt att passa en dagis tid, som vilken tid som helst? Står det på schemat att Ninni ska vara på dagis klockan 9.oo så förväntar ju dom sig det. Att passa tiden handlar ju om även om att respektera andra..


Kanske har dagiset planerat att gå till en lekpark längre bort. Eller ta en fika i skogen. Ska då alla stå och vänta, för att Ninni (Ninnis mamma!) inte behagar komma på bestämd tid? Eller ska kompisarna gå, utan Ninni? Varför skulle jag vilja missunna min dotter det?


Oj, var tänkt att jag skulle fatta mig kort.. men se så det skenade iväg. Ang resten du skrev kan jag förstå ditt resonemang, delvis. Men blir irriterad när man inte vågar stå för den man är och det man tycker. Anonyma komentarer är ju trots allt till 98 % negativa komentarer.....  
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Thessan

ÅÅååh varför kan man inte stå för vad man tycker :S Så jävla illa!

2008-11-27 | 19:10:04
http://tessibonkaan.blogg.se/
Johanna

Nu måste jag kommentera igen. Ja du dessa anonyma som aldrig (nästan) har nåt gott o säga...

Joel går visserligen hos dagmamman 15 timmar inte dagis men han får inte komma o gå som han vill. Visst kan jag ändra tid om jag sagt till innan men inte annars. Kram

2008-11-27 | 19:27:56
http://missyngve.blogg.se/
Marre

Hej! Har precis börjat läsa din blogg och gillar den!:-) Superbra svar på en dum kommentar! Håller absolut med dig!

2008-11-27 | 19:53:14
Jonna

Jag tycker precis som du, att tiden är till för att passa. Sen att det ju inte hela världen om man är lite sen nån gång.. men precis som du säger så handlar det om att respektera andra och dom kan ju faktiskt i sin tur har tider att passa om dom planerat utflykt eller dylikt.

2008-11-27 | 21:02:59
http://jonnaa.blogg.se/
Fia

Ja, vad är det för stil. denna människa vet säkerligen ingenting om dig i varje fall. dålig stil att bara vräka ur sig dittan och dattan från denne. Aja.

Och ett jobb har du ju. Har människan kanske inte hört talas om mammaledighet? Hmm, aja.



Ta hand om dig tjejen!

Kramar



2008-11-27 | 21:44:41
http://dagarmedfia.blogg.se/
maria

Hej!

Det är väl inte lätt (alla gånger)att ha två små varav en riktigt liten pluttis.

När jag födde min dotter kände jag mig också så där tom. Jag mådde jätte dåligt ett tag. Men jag tror det är kombinationen att man får en ny identitet mamma/ 2-barnsmamm/.. samt att man sover jätte lite och all amningspress o stress(plus att man som 2 barnsmamma ska "hinna" med den äldre) Hur stressande 'är det inte och sätta sig och amma på ikea bland massa folk, eller på ica... hu vilket jobb man gör med en nyfödd=)=) Nu kanske inte allt för dig beror på att du är nyförlöst(eller inte alls)men jag känner igen mig. Det är så bra att du VÅGAR ta upp sånt här vilket annars är så tabubelagt. Du kan iallafall kända dig stolt att din blogg inspirerar många och att du har ett sånt bra förhållningssätt till det du skriver om=)=)

2008-11-28 | 14:34:59