Tack.

Vill ge er alla bamsekramar. Tack för alla era varma, goa och kloka komentarer. Jag kommer inte att publicera dom, eftersom jag inte ser någon anledning till att göra det.. Hoppas ingen tar illa upp.


Ni har gett min några tankeställare, som jag ska fundera vidare på och ta till mig. Många skrev att de upplevt samma sak.. samma känsla. Det känns ju både bra, och dåligt. Bra, eftersom det betyder att jag inte är "ensam".. jag är inte "dålig" för att jag känner som jag gör.. Dåligt, för att det är en sån obehaglig känsla. En sån tomhet, som man är helt ensam i. Önskar jag ingen...



Dagen idag har väl inte varit så mycket bättre än igår egentligen. Känner mig allmänt nedstämd och... ensam.

För att inte göra saken bättre sov vi dåligt i natt, både jag och Neo, och klockan o6.oo vaknade Ninni och det var bara till att kliva upp.. 

Klä på Ninni, fixa frukost till henne. Samtidigt vaknade Neo och det fanns inget mer att göra än att amma honom vid köksbordet, kunde ju inte lämna Ninni sittandes  där ensam heller...

In på toa och byta/klä om på Neo medans Ninni borstade sina tänder, sittandes på Toa-locket.

Lägger Neo i sin säng och samtidigt som jag plockar undan dagens frukost och påbörjar det enorma diskberget, får jag springa fram och tillbaka för att Neo tappar sin napp - vilket leder till ledsna miner. 


Klockan tickar på och när jag äntligen är klar med disk, bäddning av alla sängar och färdigklädda barn så har klockan hunnit bli 8.15. Nu är det jag som måste göras i ordning. På med gårdagens jeans, ett linne och en kofta. Skyndar mig att smeta på foundation och lite mascara - Klaaar! (finns ju inte mer tid!)


På med mina skor, ropar på Ninni att vi ska "klä på oss och gå till dagis". Går ut i trapphuset och joxar ut syskonvagnen ur entren och ner för trapporna.

In igen, klä på en motsträvig Ninni overall, vantar, skor och mössa.. Ut med henne i vagnen. In och klä på Neo sin overall, tosser, vantar o mössa. Bäddar ner honom i liften och ut med honom i vagnen - där Ninni väntar.
 

In igen. Hämta dagisväskan och "tiger & hamstern" + Neo:s napp som jag glömde i all hast.


Hinner inte mer än ut i trapphuset innan jag får springa in igen. Har glömt Neo:s BVC bok, just det vi ska ju dit idag! Och där i vardagsrummet springer jag förbi de klara DoP inbjudningarna som ska på lådan, samt några Tradera-paket som också ska skickas..

Händerna fulla stressar jag ut till vagnen, redo för att gå. Nu har vi 10 min tills vi ska vara på dagis, tur vi bor hyfsat nära.. Möter Fredrik på parkeringen, han har precis kommit hem från sitt nattpass. Hinner inte stanna, utan skyndar vidare..


Halvvägs till dagis kommer jag på att jag glömt slänga soporna.....


Lämnar Ninni på dagis 10 min för sent, "ursäktar mig" inför fröknarna (som btw är underbara!) innan jag skyndar vidare med Neo till vårdcentralen.

Först ska jag leta upp den där "gula lappen" jag fick av sköterskan här om dagen. Ska nämligen in och ta några prover.. Hittar den och anmäler mig i receptionen. Får sitta ner i ett väntrum, där det redan sitter 7 st.... Detta kommer ta tid...

Hade en timmes försprång att fixa mina prover innan BVC, ändå är vi 5 min sena dit. Ursäktar mig en andra gång, inför doktorn denna gång, samtidigt som jag förklarade vilken väntetid det var inne på vårdcentralen...


Allt ser bra ut med Neo. Han växer så det knakar och det "gula" i hans hy börjar tonas ner, skönt.


På med alla kläder igen och nu är det dax att promenera hemåt.. Min mage kurrar. Har ju inte ätit frukost ännu och nu är klockan lite över 11...



Kommer hem. Värmer på resterna från igår och sätter mig vid bordet - då vaknar Neo och vill ha mat, han med. Bara till att ta upp honom och ge honom mat. En timme senare, efter mat och blöjbyte, sover han igen. 

Värmer på min mat för 2:a gången. och äntligen får jag en lugn stund. 


Efter maten viker jag tvätten, innan jag tillslut sätter mig i soffan en stund, där jag somnar till en halvtimme. Vaknar av att telefonen ringer. Tur! Klockan är 13.35 - Ninni ska hämtas 14.oo. 


Väcker Fredrik och säger att han får ta Neo om han vaknar, för nu tar jag bilen och hämtar Ninni... Han mumlar fram ett Ja, och jag skyndar mig iväg... 



Hämtar hem stumpan och fröknarna berättar att hon inte sovit någonting idag. Hon vägrade. Toppen! 

Hämtade in posten och såg att Ninnis dagisfoton kommit... Första roliga som hänt under dagen. Nästan sliter upp kuväret och får se bilderna, som faktiskt blev riktigt bra! Wohoo.. 


Klär av Ninni ytterkläderna och skalar en clementin som hon mumsar i sig framför tv:n. Både Neo och Fredrik sover fortfarande verkar det som... så jag passar på att blogga, innan det är dags att börja med middagen.. 


Så, hur har din dag sett ut idag?  





Ninni och jag under gårdagskvällens promenad...

Fin hennes overall är va? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Pia - mamma med mera

Hej vännen... å jag som trodde JAG var ensam om att känna så... när jag läste om din dag idag så kunde det lika gärna ha varit jag som skrev det där.. EXAKT det där.... Vad skönt att läsa om andras "verkliga" vardag... jag trodde att allt var rosenskimrande för alla andra och att det bara var jag som var helt knäckt och inte visst hur ska skulle dela på mig för att räcka till åt alla...



Ta hand om dig gums!! / Pia

2008-11-27 | 16:07:29
http://pia.sakerochting.se
Agnieszka

Gumman, jag tycker att du ska ta och dag och strunta i alla måsten... disken kan stå till dagen efter... eller om gubben tar den.... Det är inte bra och stressa, särskillt inte när du ammar liten, det är då du ska tänka lite mer på dig själv och hur du lever, tvätten kan vara ovikt... det dör ingen av.

Ninnis overall är superfin!!! Har ju som sagt en likadan hemma i garderoben som jag hoppas att lillebror ska kunna ha vinter 2009-2010!



Stoooora kramar från oss!

2008-11-27 | 16:18:06
http://agnieszka.blogg.se/
Fia

Ojojoj, det låter som ni/du haft fullt upp ju!!!

Själv städat lite granna här. Tvättstugan om sådär 15 min.



Ta hand om er!

2008-11-27 | 16:27:24
http://dagarmedfia.blogg.se/
Cissi

Åh vännen.....Jissus vad du stått i i dag! Nu ikväll sätter du dig i soffan, slänger upp fötterna på soffbordet, kurar ihop dig under en filt, tar nåt gott att mumsa på, sätter på ditt favoritprogram (om det finns nåt sånt ikväll), tar det lugnt, andas några djupa andetag och är bara LINA. Bara du och ingen mamma eller sambo. BARA LINA!!! KRam

2008-11-27 | 18:08:13
http://cissislife.blogspot.com
Johanna

Jisses vilken fin overall:) Dom där har jag spanat på länge på tradera men har tyckt att dom blivit för dyra:)

2008-11-27 | 19:24:58
http://missyngve.blogg.se/
sanna

Åh vad jag känner igen mig i det du skriver...

F*n vad vi är bra !

Det är fasen mer än ett heltidsjobb att gå hemma med barn !

många kramar !

2008-11-27 | 19:59:58
http://www.lyckborg.com
SagoElin

Lilla rara.. Jag hoppas du får en lugn avkopplande kväll och att Fredrik kan ha Neo lite mer så du kan få bara vara.. bada,vila, göra ingenting. Det har du förtjänat! KRAM!

2008-11-28 | 22:14:31
http://sagoelin.blogg.se/