Nybadade busungar! (gårkvällens inlägg som inte ville publiceras igår...)

Nu ikväll fick Neo sitt första bad hemma, sitt 2:a totalt, utanför magen. Det gick bra och han verkade tycka det var skönt. När Ninni var lika liten gallskrek hon så fort hon hamnade i vattnet, och skrek tills vi tog upp henne. Annat är det idag! :)

Så när Neo badat klart fick han komma upp till pappa och in i badet hoppade Ninni... Sen var det läggdax för de små. som båda somnade gott direkt.


Fredrik körde iväg och hämtade pizza och jag förberedde kvällens film, som var "Flyga Drake". Har velat se den ett tag nu, eftersom alla säger att den är så bra. Och det vi orkade se igår, va bra.. men vi stoppade mitt i filmen för att gå till sängs, båda var jättetrötta...

Så, ikväll blir det till att se klart den! Spännande...



Natten i natt har Neo sovit jättebra! Vaknade 00.00 för mat, sen o3.35 och nu sist vid o7.oo. Ljuvligt att få sova lite sammanhängande igen :) Hoppas det håller i sig! Ninni sover hela natten fortfarande, skönt att hon inte störs av lillebror och mig - som tassar upp för blöjbyte osv..


Ser ut att bli fint väder idag. Solen är framme och frosten ligger fortfarande vit på gräsmattan, så det är nog ganska kallt ute. Härligt! Blir en långpromenad idag med, om jag får bestämma :)
 

Annars ska jag sätta mig och läsa på lite om GI, glykemiskt index. Imorgon är det nämligen dax, inga ´(Eller iaf få!) kolhydrater! Måste "komma i form" igen efter 2 graviditeter, känner jag. Och jag tänker satsa på att äta efter GI och sen ta dagliga långpromenader.. Kan det va nåt tro? Jag hoppas på det i alla fall..... :D

Så, kanske kommer det bli lite GI - snack här i bloggen framöver.. Eller så skippar jag att ens blanda in det i bloggen, får se.
Vad tycker ni?

Nån som har något bra tips gällande gi får gärna höra av sig.. Bra hemsidor, recept - ja allt tas tacksamt emot! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Linn

Killen min började med GI och gick ner en massa runt magen... Har ett jättegott recept från Fredrik Paulun...ska skicka det till dig sen.:) Vi har en hel bok med massa recept men ett vet jag är jättegott.:) Ska skriva ner det senare idag om jag kommer ihåg..:)

Lycka till!:)

kram

2008-11-02 | 09:32:20
http://mysprinsessan.blogspot.com
Thessan

Vad jag hört så¨ska den metoden vara satans effektiv :) Min morbror gick ner jätte mycket med de! Lycka till :)

2008-11-02 | 09:52:36
http://tessibonkaan.blogg.se/
J

Tänk bara på att man inte ska göra av med extra kilon när man ammar, man kan då frigöra giftiga ämnen som man samlat på sig i kroppen.

2008-11-02 | 10:38:11
emelie

hej.

skönt att det fungerar hemma för er!!

tycker att du ska skriva om gi!!! e oxå lite sugen på att käke efter det...

2008-11-02 | 10:53:20
Agnieszka

Mina föräldrar har ätit enligt GI och dem har båda gått ner en massa i vikt, och jag har faktiskt tänk börja äta enligt det sen när barnet kommer med, så du får gärna skriva om det så man får se hur det går!

kramar

2008-11-02 | 10:53:55
http://agnieszka.blogg.se/
Anna

Mina föräldrar kör med gi-metoden och är jättenöjda. har gått ner mycket i vikt och sådär. Finns massor med olika kokböcker med sjukt god mat. Vet inte vad nån heter men de går ju att ta reda på. Dina barn är grymt fina! Lycka till med vikten nu ;)

//Anna

2008-11-02 | 11:13:30
http://rainbowarrior.blogg.se/
Evelina

Jo det är bara brahär, än så länge, håller på och bli förkyld tror jag, men ska försöka hålla mig på benen så jag får jobba=) GI-mat, hm,, r tyvärr dålig på det, men det finns ju hur mycket recept att google på:) Kram!

2008-11-02 | 12:23:48
http://evelinalinnea.blogg.se/
Anette

JAAAAAAAAAAA snälla..

Kör på GI-snacket OXÅ!

Jag är jättenyfiken o vill lära mig! :)

2008-11-02 | 18:08:33
http://t0ka.blogg.se/
Annika, Emma & Kajsa

Välkommen i klubben (hihi). Här har vi kört GI så d ryker ett tag. Men kommit lite ur balans ett tag. Imorn ska vi ta tag i livet igen. Får helt enkelt peppa varandra! Kram

2008-11-02 | 20:06:40
http://www.mammaanka.blogspot.com
SagoElin

Men hallå.. Kvinnan med superkrafterna! lägg dig och vila, var trött, sliten och hinn framförallt inte blogga, pilla med designer, laga middag och allt det andra du gör :P Du har precis fött barn! Remember? :P

Men han är så sööt gumman!! Iihk! Lilla, Lilla plutten!! Massa kramar till Er!!

2008-11-02 | 21:44:12
http://sagoelin.blogg.se/
Bantarbritta

Paulun är min "GI-guru", läs hans böcker och lär! :) Sen fungerar nästan de flesta recept, bara man bygger på med sallad och grönsaker istället för kolhydrater som ris/pasta/potatis. Fullkornspasta och fullkornsris i rimlig mängd fungerar. Men visst ammar väl du? Isåfall är det nog bra att inte dra ner helt på kolhydraterna. :)

2008-11-03 | 12:31:17
http://bantarbrita.blogg.se/
Linda

www.metrobloggen.se/vagenfran137kg finns en massa goda recept och peppad blir man också.



Jag tycker att kesoplättar är så otroligt gott och lätta att göra.

2008-11-03 | 13:17:58
http://moaboas.blogg.se/