Julklappstips nr 1 :)

Fick som sagt hem ett paket här om dagen, med en massa spännande, härliga, godsaker i :)

... och bara därför tänker jag nu tipsa er om www.aromboden.se - en underbar webbshop med massa spännande, ovanliga  produkter som kommer sött paketerade... till ett bra pris också ! (för alla oss som inte har en plånka som svämmar över av pengar...)

Paketet kom alltså från Aromboden, en solklar favorit nätbutik. Här finns nåt för alla! Jo, men så är det verkligen.. och speciellt under dessa månaderna på året blir jag sugern på att klicka hem det mesta i deras sortiment. Tyvär tillåter inte plånboken det bara... :)
 
Är det bara jag, eller är det inte så att fler och fler börjar förlita sig på att handla via nätet?

Själv tycker jag det är kanonsmidigt! Som, numera, 2-barns mamma märker jag att det inte finns mycket tid över till att springa i affärer och leta klappar  - och jag som trodde jag hade ett tight "schema" när jag "bara" hade Ninni :P

Näe, sålänge det känns som en seriös webbshop så tackar jag och tar emot. Några enkla klick, paket rakt ner i brevlådan och dagen/kvällen/födelsedagen/julen är räddad! Jag har köpt - och kommer definitivt köpa - fler julklappar via nätet. Absolut!

Så, www.aromboden.se får bli mitt första Julklappstips. Håll utkik för det kommer flera! :) 


Jaja, nu ska ja sluta blarra och "redovisa" vad man bla kan klicka sig hem därifrån. I mitt paket låg dessa små godingar;

En påse uuuunderbara Pepparkaks Toffee - kolor. Vet inte om själva kombinationen låter lockande i mina öron, men i munnen är dom ljuvliga! Plus också att de kommer i en söt liten påse med jultomtar på, så ögonen också får dansa en sväng :)

En spännande och ovanlig fruktmix, blåa & gula russin och mandel. Perfekt som snacks eller varför inte till glögg?

Supersöta bullformar
- visst är det betydligt roligare att baka med fina små tillbehör, som gör allt lite finare?

... och här var något nytt, för mig i alla fall!

Glögg - i portionspåsar! Det bara MÅSTE jag testa! Spännande värre! hihi..

... och så till mina lussebullar; Äkta spansk saffran av högsta kvalité. Bara det bästa, duger åt de bästa - right? Återstår att se imorgon (då jag har planer på att baka just lussebullar....:)

Hallonnougat med mandel, kan det bli mer mumma? :P

Enda "problemet" kan vara att bestämma sig för vilken smak man vill ha.. man kan nämligen välja bland bla choklad, pistagenougat, vaniljnougat... o lite fler :)

Köttbullekrydda. Kan det bli mer spännande? Älskar att testa nya saker - jag undrar minsann om vi inte ska göra köttbullar imorgon, bara för att stilla min nyfikenhet om hur det kommer smaka :)



Så, det var ett litet tips från mig, till alla ni som letar julklappar - som inte ska vara allt för dyra.

Nu till jul har de även satt ihop lite olika julpaket. Kaffepaket, frukostpaket, pepparkakspaket - från 50 kr och uppåt...


Kan till 99,9 % LOVA ER att ni kommer bli kalasnöjda!




Förresten!! Ska ni handla från www.aromboden.se så se till att skriva in "Ninninusens" i kassan, så får ni 10 % rabatt på er beställning - God JuL :)



Julklappstips nr 2 kommer under morgondagen... :D
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


mela

Oj vad härliga "saker" du beställt. Här är en till som tycker det är SÅ smidigt att beställa via internet, tyvärr är maken fortfarande skeptisk men man måste ju inte att alltid lyda ;)



Och tack. Är jättenöjd med tapeterna. Fonttapeten är Eco Decorama (vet inte vilket av namnen man använder, eller om man brukar använda båda) och den andra är Boråstapeter.

2008-11-16 | 07:50:52
http://melano.webblogg.se/
Evelina

Pepparkaks toffeen är ju såååå god!!

2008-11-16 | 09:42:19
http://evelinalinnea.blogg.se/
Therese

Vad roligt att du tycker om våra nya produkter! Ang sista beställningsdagen för att garantera lev innan jul så är det den 16/12. Ha det så bra så hörs vi!/Therese

2008-11-17 | 20:37:57
http://aromboden.blogg.se/