Godmorgon!

Pga internet trubbel så kunde jag inte uppdatera mer igår - typiskt. Men idag ska ni få se vad det var i paketet jag fick :) Dock inte just nu, eftersom jag inte hunnit lägga in bilderna på datorn ännu...


Har precis ätit frukost. Fredrik och Ninni kollar på Svampbob fyrkant, en klar favorit efter Pippi. Neo ligger också i soffan. Kikar lite, somnar... vaknar igen. Han verkar ha ont i magen, lilleman. Drar ihop sig och skriker, för att sedan bli tyst igen efter några sekunder. Jobbigt värre och man känner sig maktlös. Köpte Miniform igår i alla fall, får vi se om de hjälper...


Tråkväder idag med, suck. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på... förutom att tvättstugan väntar. Skulle behöva köpa en ny datormus också, vår är det glapp i och jag håller på att bli tokig! Orka sitta och vicka på sladden i 10 min innan man ens kan röra muspekaren... ! Näe.. en ny sån är ett måste inom det snaraste.


Funderar på att baka Lussebullar idag. Frågan är bara om de får ligga ifred i frysen fram till advent? Det är ju man vill ha dom... och är dom då slut (av någon konstig anledning :) så kommer jag go nutts! Näe, får nog ta ett seriöst snack med Fredrik innan jag bestämmer mig :) 


Nehepps... jag ska väl springa ner första rundan till tvättstugan nu då..


Ska också svara på alla era supersöta komentarer sen, för det har jag varit så dålig på i veckan *erkänner* Har bara varit SÅ fullt upp med allt.... Men ni ska veta att jag uppskattar dom enormt! TACK!!!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Linn

Vilken fin sida du har fått med massa fina bilder.:)

kram

2008-11-15 | 10:37:57
http://mysprinsessan.blogspot.com
Anna

vilken mysbild på ninni. jättefina kläder :)

2008-11-15 | 11:05:29
http://rainbowarrior.blogg.se/