Är ni uppe ännu? :)

Klockan är 9.5o och vi har varit uppe sen o5.52. På pricken!


Fördelen med att vara uppe så tidigt om mornarna är ju att man hinner så fasligt mycket mer, än om man sover bort halva förmiddagen.. Det finns inte en chans att man gör det i våran familj, det är barnen alldeles för morgonpigga för, och då är det ju lika bra att se det från den positiva sidan! Right? 

Hur som helst. Neo somnade om ganska snabbt och Fredrik likaså. Jag joinade Ninni i soffan och tittade på lite barnprogram, innan jag började duka fram frukost - med tända ljus. Mysmorgon! 

Efter frullen klädde vi på barnen och boxade in dom (inkl hamstern, en blomma och ett ekollon..)  i vagnen, sen var det dags för att lämna Ninni på dagis. Blev ett fasligt liv när hon inte fick ta med blomman och ekollonet in på dagis, men mamma var stenhård (farligt ju, kan nån sätta i halsen!) och lockade med "pippi", som finns inne på dagiset.. Då gick det tillslut. Ninni ÄLSKAR numera Pippi... och filmen (den tecknade) ska helst spelas både 3 och 4 gånger / dag... Vilket jag och Fredrik givetvis sätter stopp för.


BVC med Neo var nästa stopp. Fast det var 30 min tills vi skulle vara där, så vi gick en rask promenad i Lyckeby under tiden. Kallt. Verkligen kallt idag.. Blåste som tusan... Men vi överlevde!


Neo börjar bli stora killen och är redan uppe i sin födelsevikt plus lite till, väger nu 3930 g för att vara exakt. Det är visserligen som "nytankad", eftersom han nyss fått mat innan vi vägde - men det var ändå mycket bra enligt doktorn. Yeey! Jag som började tvivla på att jag inte hade tillräckligt med mat där för ett tag... men nu vet jag ju att så är ikke fallet. Kanon!

Annars såg allt bra ut och doktorn tyckte att "det gula" i Neo:s hud minskat en aning.. Svårt för oss att säga, eftersom vi ser honom varje dag. Men visst är han allt lite solbränd, vår lilla gosse :)


Annars blir det en lugn dag även idag. Fredrik spelar Xbox och jag ska springa ner i förrådet och hämta upp en bit köttfärs som helst ska hinna tina innan vi börjar med middagen, som idag kommer bli köttfärsås och rårivna morötter. Mums!  Info; vi har alltså en xtra frys i förrådet... ja menar,så ni inte tror man blivit helt knäpp... ;)


Hittar ni på idag då ?
*nyfiken som man är* :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fia

Oj, det va verkligen till o va uppe med tuppen:) Men jag förstår det blir så när man har barn:D

Så sant så att man hinner med mera:)



2008-11-06 | 10:24:11
http://dagarmedfia.blogg.se/
Agnieszka

Nova är på dagis och ska hämtas klockan 2, efter det ska jag och hon åka ut till mina föräldrar och spendera resten av dagen där! Magnus är hemma vid 6 tiden ikväll och då hämtar vi väl honom på tåget och åker hem för att göra oss redo för sängen antar jag=)

kramar

2008-11-06 | 11:45:58
http://agnieszka.blogg.se/
Jonna

Tack säger Theo =) Ja tiden går alldeles för fort!



Theo sov faktiskt till kvart över sju idag, annars brukar han vakna runt halv sju så det va skönt. Men jag säger som du, man får mycket gjort i alla fall. Fast ibland kan dagarna bli för långa och tråkiga om det inte finns något kul att hitta på. Fast du har väl fullt upp nu =)

2008-11-06 | 13:25:19
http://jonnaa.blogg.se/
Evelina

I dag ska jag bara städa..Kanske inteså kul, men det behövs verkligen! Fick mitt paket idag, vad fint, tack tack tack! Ha en bra dag!!

2008-11-06 | 13:50:03
http://evelinalinnea.blogg.se/
Cissi

Åh han är så fin er lillkille. Skönt att det funkar med maten.....

2008-11-06 | 15:30:55
http://cissislife.blogspot.com
Ankizz med Jonathan

Det låter som en mysig dag :)

skönt att han går upp så bra i vikt.

Nu har ja kommit hem från en lång dag på jobbet. Jonathan har fått besök utav 2 av sina kusiner :D

Ha de!

2008-11-06 | 16:00:57
http://ankizz.spaces.live.com/