Öppning - stängning

Eftersom det är jag som sköter ansvaret på jobbet i helgen, är det jag som både öppnar och stänger. Hade hoppats på att få kunna sluta lite tidigare, men det gick inte... Försökte också byta bort min "måndag", men hittills utan resultat. Ingen som kan (vill?) Suck. Så är det alltid när jag behöver vara ledig... undrar varför?

Aja. Vi fick aldrig nycklarna till nya lyan igår, antar att de inte städat klart ännu. Ska i alla fall slå dom en signal under dagen och höra, så man vet. Hade ju varit toppen om vi hunnit måla om det ena rummet innan golvsliparen börjar slipa golven... men, som läget är nu får vi se om vi ens hinner... Vilket i-landsproblem huh?

Kommer säkert bli 100 grader ute idag, ser så ut. Då känns det trist att jobba. Är ju ändå inte många som kommer och handlar virke och verktyg en sån dag, ingen som orkar snickra i värmen - många som passar på att åka och bada, grilla och dyl. Så, det jag vill komma fram till är att det känns drygt.... :)

Fredriks föräldrar och lillebror kommer nog och hälsar på idag också. Jag föreslog att de skulle komma på eftermiddagen så vi kunde grillat lite o så, när jag slutat vid 16.3o. Men vet inte riktigt hur det blir... återstår att se antar jag :)

Så, ha nu en riiiktigt underbar dag. Och glöm inte smörja in er,och era små, innan utgång idag, solen tar enormt mycket!


Antagligen blir det bad i poolen för Ninnis del idag, myspys!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


ida & bellan

här ska det snickras trots värmen! men tror ändå att vi överlämnar ansvaret till J och hans far. Bellan och jag åker o badar! :D ha det så bra trots jobb. kram kram

H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala

Jag har hittat världens fulaste klädda person i Kista gallerian. Alla i Kista vände sig om efter denna person och då kunde jag inte låta bli att ta bild på personen. Titta och tyck till. Får man verkligen vara klädd som en prostiuterad?

2008-07-26 | 08:05:38
http://veckomagasinet.se
Ida

Drygt att jobba idag när det blir kanon väder!! :-( För vår del blir det att njuta på stranden och sen grilla ikväll.



Allt bra med er annars och med bebisen i magen?



Kram

2008-07-26 | 09:01:42
http://emelieozander.blogg.se/
annica

Ja visst är det trist att jobba en sån här dag när vädret är på topp...

Ni som har fullt upp med flytt och allt oxå..

Ha en bra dag ändå=)

2008-07-26 | 09:21:09
http://annica123.blogg.se/
Cissi

Har också jobbat idag, och visst känns det tradigt när det är så underbart väder. Bestämt mig för att inte titta ut genom fönstren från jobbet, för jag blir bara sur! haha. Men nu så är jag hemma. Ska kika runt lite vad alla har haft för sig och sen blir det att slappa i solen en stund i alla fall. Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall!

2008-07-26 | 16:28:56
http://cissislife.blogspot.com
Erika

Hmm.. vad dåligt att du inte fick ledigt. Otroligt kasst! Hoppas det går bra ändå och att du får en fin dag! Nu fick jag lust att träffa min bror också men han bor låångt bort. :(

2008-07-26 | 18:24:59
http://theerika.blogg.se/
Susan

Usch...ingen höjdare att behöva jobba i denna värmen som är nu.

2008-07-26 | 22:17:13
http://eliottsmamma.blogg.se/
Susan

Go morron...hoppas att ni får en härlig dag.

2008-07-27 | 07:08:15
http://eliottsmamma.blogg.se/