Mysdag & sjukgymnastbesök!

Sitter här och äter nudlar från en av Ninnis djupa barntallrikar. De mesta av porslinet är nerpackat och de få djupa tallrikarna som vi har "uppe", är i diskmaskinen.. Men det här funkar bra det me :)

Morgonen har varit lugn för en gångs skull. Skönt att slippa stressa iväg till dagis och jobb. Jag och Ninni satt och mös framför tv:n i en timme innan det var dax för frulle. Mysigt!

Har inte varit utanför dörren och myskläderna är på. Det regnar till och från så det bara skriker MYS om hela dagen.. :D

Började rensa ur skafferiet i köket och gosh va mycket saker vi har samlat på oss! Var längesen jag rensade där och jisses, det behövdes verkligen! De mesta åkte ner i papperskassar så det blir lätt och smidigt att flytta över till nya placet, lite får stå kvar i lådorna... (det vi kommer använda innan vi flyttar, typ pasta o såntdär :)

Inte riktigt klar ännu, bildbevis kommer senare ! :)



Tyvär så blir det inte mys hela dagen, jag måste nämligen hoppa ur mysdressen om knappt en timme och cykla bort och träffa en sjukgymnast pga min hemska foglossning. Förhoppningsvis får jag en massa bra tips på vad och hur jag kan göra för att det inte ska bli värre i alla fall.. Ska också testa ett stödbälte och se ifall "det är min grej".. Underlättar det kommer jag köpa det, helt klart! Nån som testat ?  


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Pej

Jag hade fogbälte när jag var gravid. Jag tycker det funkade bra när det var som värst för mig. Hoppas du tycker det känns bra med det!

KramKram

2008-07-18 | 12:27:41
http://fruwee.blogg.se/
Linda och Prinsessan

Ja man är ju van vid att hon bara är borta i 2 dygn åt gången så de kommer att kännas konstigt att hon inte kommer hem på söndag.



Håller tummarna för dig vännen

2008-07-18 | 12:41:33
http://babymyz.blogg.se/
Lina

Hej! Jobbigt med foglossning, jag hade också med när jag väntade Tilde. Jag provade ett sånt bälte och det hjälpte lite, men inte alls så mycket som det behövdes =) Men har man lite mildrare foglossnnig så är det nog kanon.

Vilka mysiga saker du beställt till bebisen!

Kram Lina

2008-07-18 | 13:53:30
http://mammatildes.webblogg.se/
Jessica Höglund

Hej!

Jag har testat ett sånt bälte och det hjälpte jättemycket. Men jag fick låna det gratis på sjukan där jag bor.

2008-07-18 | 14:53:08
Jessica Höglund

Hej igen!



Jag fick också veta av barnmorskan att det inte var bra att cykla när man har foglossning =)

2008-07-18 | 15:00:35
Agnieszka

En jobbarkompis har ett sånt men det är värdelöst i vårat jobb (äldreomsorgen) för det gör så jävla ont att böja sig ner i ett sånt säger hon, så jag tänker inte lägga pengar på det....

Kramar

2008-07-18 | 15:50:45
http://agnieszka.blogg.se/
Susan

Vissa säger att det funkar och vissa inte. Jag hade då jag väntade Eliott men mig hjälpte det inte.



Uscha...foglossning är verkligen INGEN höjdare.

2008-07-18 | 16:13:08
http://eliottsmamma.blogg.se/
En Mölnbobos Liv

Hoppas det gick bra hos sjukgymnasten. Jag har varit och fikat med en kompis och nu är jag själv hemma, skönt.

2008-07-18 | 17:22:55
http://www.annakarlsson.se/blogg/
Fia

Jag har testat! Det funkade jättebra i början. Utan det hade jag inte kunnat jobba så länge som jag gjorde. Ändå blev jag sjukskriven 3 månader innan BF.

Men sen gjorde det ont i vilket fall och till slut kände mej mig så klumpig att jag inte tog det på mej. Dumt kanske, men det var iaf topnne när jag jobbade!



2008-07-18 | 18:25:04
http://fiansess.blogg.se/
fia

Hoppas ni får en fin helg:D

2008-07-18 | 20:35:25
http://dagarmedfia.blogg.se/