Morrn Morrn!

Hur har natten varit? Vår har varit lugnare än gårdagens, men ändå inte som den brukar. Ninni vaknade 3 gånger och behövde "nattas om".. Fredrik var gullig o nattade om henne då han steg upp vid 5.oo (då hon förstås vaknade, åh va jag läntar tills hon får ett eget rum!) - räckte iofs med att bara ge henne en flaska välle. Sen sov hon gott fram till o7.oo.

Har precis ätit frulle och nu sitter Ninni i soffan och kollar på barnprogram, Dora.

I dag ska jag fortsätta packa. Ska ta de mesta köksgrejerna tänkte jag, dryyygt bara o packa in allt i papper. Men hey! Man vill ju inte att det ska gå sönder... !

Sen, under dagen, kommer det några hit som förhoppningsvis ska köpa vår tvbänk och en bokhylla vi har i förrådet. Sköönt att "bli av" med det nu innan flytten, vi ska ju ändå inte ha EK längre så känns bara onödigt att "släpa med det"...

Så, håll tummarna för att de köper dom! :)


Min storebror kom hem till våra päron igår, så ska försöka träffa honom en runda också. Han bor nämligen i Uppsala annars, så det blir inte ofta man ses :( *sakna* Men nu är han på besök som sagt! wihoOo

* Ninni med sina bästis-morbröder *

* Ninni med morbror C *

Som sagt, svartvitt - sååå fint!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Ja det känns ju onödigt att släpa med sig saker som man inte ska använda..... Håller tummarna för att ni blir av med dem!!!

kramar

2008-07-10 | 08:28:50
http://agnieszka.blogg.se/
Linda och Prinsessan

Jo jag va måttligt tosig på allting, ja det är skönt att datan klarade sig annars så hade jag nog fått sinnes eller något.

Vilka vackra kort, ja svartvitt är snyggast :)

Kramar

2008-07-10 | 08:42:44
http://babymyz.blogg.se/
Petra

Ska ni flytta?? Va spännande..när å vart??? kram

2008-07-10 | 12:34:49
http://glamouricious.blogg.se/
Fia



Bvc sägr att jag ska vara nöjd med 3 månaders amning, men samtidigt att amningen kan komma igång igen. Så det är lite dubbla budskap.

Själv har jag kommit fram till att jag kör både och nu en vecka så hon kan tjocka på sig lite och sen beslutar jag mej då. Jag hoppas på att jag kan amma nattetid och morgon iaf. Hon har nänligen vägrat flaskan när hon varit trött, men hon vänjer sig ju om det blir enbart flaska med...



Lycka till med packningen. Men glöm inte att njuta lite av det fina vädret med! Ska bli sämre till helgen, som vanligt!

Kram på er och ha en toppendag!

2008-07-10 | 12:55:47
http://fiansess.blogg.se/