En snabb uppdatering...

... innan jag hoppar in i duschen och beger mig mot stranden och grillningen :)

Det blev ingen glammig middag direkt. Jag skippade att äta eftersom jag då ska grilla ikväll, och Fredrik har alltid lite udda kombinationer - om han får välja själv, vilket han ju fick idag. Så, Spaghetti och fiskpinnar fick det bli!

Fredrik hade på lite av Gratängkryddan med cheddarsmak, som vi fick hem från Aromboden i förra veckan. Har inte hunnit testa dom förren nu.

Enligt Fredrik var den mumsig, luktade vitlök och hade en mild smak av cheddar. Precis som det skulle va! :)

Både han och Ninni mumsade i sig för glatta livet, hihi. Ninni som inte är så förtjust i mat annars, förvånade både mig och Fredrik.





Eftersom Ninni ätit så duktigt fick hon (och Fredrik) varsin glass till efterrätt, mumma!



Tro det eller ej, men jag har gjort det igen. Vadå? Tänker ni säkert nu.. Shoppat! Joo, nu är det nästan så ångesten tar över.. men det är ju REA överallt och det kliiiar i fingrarna.. var på Lindex med Ninni och de hade "ta 3 betala för 2" och "ta 2 betala för 1" . Slutade med att jag kom hem med bla detta:

Ett par ljusblåa Bamse gallonisar i strlk 74 (som bäsen i magen ska få!) och ett par rosa likadana i strlk 98 med matchande stövlar, till Ninni - som hon kan ha nästa år. Man får inte va dum!

Att handla "större" kläder på REA är ju kanon, man får ju lixom passa på.. spar man ju massa pengar på! Speciellt regnkläder, overaller, jackor osv. som man oftast måste ha - för att inte tala om att man ev måste ha dubbel uppsättning för dagis och hemmabruk. Näe, det har min kära mor lärt mig och det finns med i bakhuvudet vid alla REA -tillfällen.. !


Utöver REA sakerna handlade jag också det jag kom dit för att handla. En ny foundation, Maybelline superstay Silky. En relativt ny foundation från Maybelline som jag hört ska vara bra. Är både foundation och primer i ett, kan det vara effektivt? Hm, värt att testa i alla fall! :)

Så blev det en "slitosläng" parfym och min favvo mascara - Define-A-Lash också från Maybelline.

Nehepps, nu är det dags för duschen!

Vi hörs säkert ikväll!



Förresten!
Det var nån som undrade om jag fortfarande var nöjd över min epilator, som jag fick av Fredrik i födelsedagspresent. Och svaret är klockrent JA! Jag kan rekomendera det till alla som inte har jättelåg smärtgräns, för visst känns det lite... absolut! Det tänker jag minsann inte sticka under stolen med att det faktiskt gör. Men det är alla gånger värt resultatet, som varar i veckor! Jag använder min epilator ca var 4:e vecka.. 

Den frysta "kylhandsken" är toppen! Svalkar och "bedövar" på samma gång. Fungerar utmärkt både under armarna och i bikinilinjen - fast sistnämnda gäller det att hålla ut, för som sagt. Det känns! (speciellt där!)

Hoj!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Susan

Massa fina saker ju. och viist är det smart att handla några storlekar större då det är rea...håller med.

2008-07-23 | 20:07:34
http://eliottsmamma.blogg.se/
Fia



Oj kan du läsa tankar?! Jag skulle preciis fråga om Epilatorn haha.

Jag tror minsann att det får bli en sådan snart. Jag har hyfsat hög smärtgräns. Och på benen borde det gå bra, men under armarna? och bikinilinjen? AJ nej där går nog gränsen :).



Förresten jag har hört med att det blir mindre smärta för varje gång? Eller är det bara en förhoppning folk har :).



Trevlig grillning!

Kram

2008-07-23 | 20:07:53
http://fiansess.blogg.se/
Pej

Va roligt att du nämner din epilator för jag har tänkt att fråga dig om det flera gånger :-) Jag köpte ju en men är inte alls nöjd. Jag tycker håret kommer tillbaka alldeles för fort. Det kanske inte är fel på epilatorn utan på mina ben fniss Jag försökte några gånger för att ge det en chans men nu har jag tyvärr gett upp :-(

2008-07-23 | 20:55:29
http://fruwee.blogg.se/
J

Vad söt hon är! =) Heter hon Ninni eller är det bara ett smeknamn? min förra(& bästa lärare) hette(eller ja heter) det så jag tänker på henne när jag hör de, hehe. : )

2008-07-23 | 20:57:35
Boel

Verkar som en epilator kunde var ett vettigt inköp!

Varar det i 4 veckor så får man vala stå ut m lite smärta. Vill man vara fin så får man lida pin,sägs det1m

2008-07-24 | 01:21:37
http://lavender.blogg.se/
Boel

Gå på rea är toppen,jättegulliga kläder du har fyndat!

Spagetti o fiskpinnar,tror inte det är något för mig..fast man vet ju inte förrän man testat. Kryddan är helt i min smak,låter mumsigt!

2008-07-24 | 01:24:30
http://lavender.blogg.se/
Jonna

Spaghetti och fiskpinnar lät ju inte sådär jätte smarrigt, haha!

2008-07-24 | 07:25:46
http://jonnaa.blogg.se/
Agnieszka

Rea är toppen! Shoppade lite åt Nova och lilla bäbisen på Fresh Milk igår, så det kommer väl nu i veckan eller på måndag=)

Jag köpte en epilator för ett tag sen... men fan vad ont det gjorde första gången jag skulle använda den... trodde jag skulle dö.... får nog ta och köpa sånna kylhandskar=)

kramar

2008-07-24 | 09:08:01
http://agnieszka.blogg.se/